Most jött a DRÁMAI HÍR hétfő délután! Nagyon nagy baj történt a pár órája kórházba szállított Bodrogi Gyulával! A családja most tudatta mindenkivel a hírt: - Kérünk mindenkit, mondjon el ÉRTE egy IMÁT!Mentő vitte kórházba hétfő reggel Bodrogi Gyulát. A legendás színészt a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika intenzív osztályán ápolják. A nemzet színészének élettársa, Angéla, Merkely Béla professzort, szívspecialistát hívta fel, miután Bodrogi hajnalban fulladni kezdett, nem kapott levegőt. A színészért Merkely küldött mentőt.
Bodrogi Gyulát jelenleg a klinika intenzív osztályán ápolják – írja az Index. „Gyuszi hajnalban nem kapott levegőt, fulladozott, nagyon melege volt – mondta az portálnak Vass Angéla, a színművész hűséges társa. – Kinyitottam az ablakot, de továbbra sem érezte jól magát, és ekkor telefonáltam Merkely professzornak, a Semmelweis Egyetem rektorának, aki a múltkor, május 18-án is gyakorlatilag megmentette Gyula életét. Gyuszi akkor is súlyos légszomjjal küszködött, hasonló tünetei voltak, mint most.” A kórházban kiderült:
Bodrogi Gyulának bevizesedett a tüdeje. Leszívták a vizet, jelenleg intenzív osztályon van, de nincs életveszélyben. Élettársa szerint meggyógyul, ezzel biztatják az orvosok, és maga Bodrogi Gyula is inkább már jönne haza. Angéla szombaton megy be a színészhez a kórházba. címlapfotó:illusztráció! Forrás: index.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal