FRISS BEJELENTÉS! 10 ÚJ TÖRVÉNNYEL KELL SZÁMOLNUNK!!! ITT van Orbán Viktor tíz pontja: Ez ad esélyt Magyarországnak a túlélésre a miniszterelnök szerint:Orbán Viktor július 23-án mondott beszédet a Tusnádfürdőn megrendezett eseményen, a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen, közkeletű nevén a Tusványoson. A magyar miniszterelnök tíz dolgot sorolt fel, hogy mik azok a legfontosabb tényezők, amik szerinte esélyt adnak Magyarországnak a közelgő válsággal szemben. Mutatjuk mik ezek.
Orbán Viktor július 23-án mondott beszéde szerint a következő 10 dolog, melyek között egy meglepő elemet is említett a miniszterelnök, mégpedig azt, hogy "fű alatt" fiatalították a kormányt, az ország vezetését, mert ő már kifelé megy a politikából, de a mostani miniszterek képesek még 20-30 évig vezetést adni az országnak,írja a blikk.hu. Orbán Viktor tíz pontja:
Határvédelem – Magyarországnak megvan a kiépített és működő határvédelme.
A családok védelme – a miniszterelnök véleménye szerint családalapú társadalom vagyunk.
Hadseregfejlesztés
Az energiaforrások diverzifikálása – Az erőforrásainkat több helyről szerezhessük be, mert az Unió szankciónál, ami azt jelenti, honnan ne szerezhessünk be energiát.
A technológiai váltás kihasználása – Az elektromos autók, illetve az a terv, hogy mi leszünk a világ harmadik legnagyobb akkumulátorgyártója.
A külföldi tőke beáramlása – Erre jó példát ad, hogy a Fich Rating nem minősítette le a magyar nemzetgazdaságot.
A tranzitország-státusz – A lényeg, hogy Magyarország ellenez mindenféle blokkosodást, mert azzal perifériára kerülhetünk.
A politikai stabilitás, a kétharmad – Nincs vita, mert nincs koalíciós partner.
A szellemi alapok
Az ambíció – „Magyarországnak vannak ambíciói, ezért a magyarok lakta területeknek együtt kell maradniuk és amivel a világ tartozik nekünk, azt be is fogjuk vasalni.” Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal