Most érkezett! TRAGÉDIA! Borzalmas vonatbaleset történt a mai nap Hatvannál, sajnos szomorú hírt kell közölnünk..! Még mindig tart a helyszínelés, olyan súlyos a dolog! Sajnos megtörtént a legrosszabb:



Most érkezett! TRAGÉDIA! Borzalmas vonatbaleset történt Hatvannál, sajnos szomorú hírt kell közölnünk.. Még mindig tart a helyszínelés, olyan súlyos a dolog! Sajnos megtörtént a legrosszabb:
Halálra gázolt egy férfit az InterCity Hatvannál. Halálra gázolt egy férfit a Sátoraljaújhelyről a Keleti pályaudvarra tartó Füzér InterCity vonat Hatvan állomáson. Szabó Boglárka, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a megkeresésünkre azt mondta, hogy a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. A helyszínelés ideje alatt Hatvan és Hort-Csány között a vonatok csak az egyik vágányon közlekedhetnek.
A Mávinform azt írja, hogy a Budapest–Hatvan–Miskolc, illetve Eger vonalon 10-15 perccel meghosszabbodhat a vonatok menetideje. Figyelem! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot! Címlapkép: illusztráció! Forrás: 24.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal