FIGYELEM! ÉLETVESZÉLYES idő tart felénk! PERCEINK VANNAK HÁTRA: BRUTÁLIS FELHŐSZAKADÁS ÉRKEZIK 90km/órás szélviharral és JÉGESŐVEL! ERRE a 10 megyére riasztás jött: - Aki ITT él, zárjon be mindent, hatalmas vihar érkezik, mutatjuk mikor!



Szöveges figyelmeztető előrejelzés! Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2022.07.22. péntek éjfélig: Pénteken a napos idő mellett gomolyfelhők képződnek, és néhol nyugaton és északon egy-egy zápor, intenzívebb zivatar is kialakulhat, valamint jégeső is előfordulhat.
Gyenge, mérsékelt lesz a légmozgás. Zivatar környezetében erős, 90km/órás viharos széllökések  is előfordulhatnak. Hajnalban 11-22, délután 33-40 fokot mérhetünk. Szombaton egy gyenge hidegfront hatására délutántól északnyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet. Délután feltámadó északnyugati széllel érkezik meg a front a Dunántúlra. Északon, északnyugaton elszórt záporok, zivatarok alakulhatnak ki. A front előtt még délnyugat felől forró levegő érkezik, a csúcshőmérséklet 34 és 41 fok között tetőzik.

AKTUÁLIS:

Főoldal