SZENZÁCIÓ! ITT van a titkos magyar beach, amiről csak a helyiek tudnak pedig reklámozni kellene!! Igazi homokos “tengerpart” Magyarországon! Strandolás, vizisportok, tökéletes üdülőhely gyerekeknek és felnőtteknek! Te ismered?! - ÍGY juthatsz el oda:Íme a titkos magyar beach, amiről csak a helyiek tudnak pedig reklámozni kéne: homokos “tengerpart” Magyarországon! Strandolás, vizisportok, tökéletes üdülőhely gyerekeknek és felnőtteknek! Csongrád a Dél-Alföld gyöngyszeme. Itt, a Tisza és a Körös torkolatánál húzódik egy 700 méteres homokpart gyönyörű ősfüzessel. Ideális fürdőhely a pihenni, és a vízi sportolásra vágyó gyermekek és felnőttek számára.
Ha a te bakancslistádon is szerepel egy homokos tengerparton töltött néhány nap vagy óra, akkor nem kell sokáig várnod, hogy valóra váltsd az álmod, Magyarországon is átélheted ugyanis ezt az érzést.Csongrád városában, a mai Körös-torkolatnál található ugyanis a magyar homokos beach, amelyről sok magyar még csak nem is hallott!
1855 és 1864 között a korábbi torkolatok a tiszai és a körösi vízemelkedések alkalmával folyamatosan árvízzel fenyegették a várost, ezért elengedhetetlen lett a folyó rendezése. A jelentős mennyiségű felhalmozott hordalékból a város keleti végétől a Tisza jobb partján széles és hosszú homokpad keletkezett, mely ma már leginkább egy tengerpartra emlékeztet. Ha elég alacsony a vízállás ezen a helyen, akkor úgy strandolhatsz, mintha valamelyik ország homokos tengerpartján lennél.
Itt található a Csongrád Nagyréti Természetvédelmi Terület is, ahol a fürdőzés mellett számos más programon is részt vehetsz. Ha szeretnél részese lenni ennek az élménynek, akkor semmiképp ne hagyd ki ennek a helynek a meglátogatását, garantáltan visszalátogatsz majd többször is a nyáron!

AKTUÁLIS:

Főoldal