DRÁMAI bejelentés jött Szijjártó Pétertől! Igaz a hír! Sajnos bekövetkezett! - Ostrom alá került Magyarország, megtámadtak minket a határon:Veszik elő a fegyvereiket, az üveggolyókat, amiket csúzliból lőnek ki. Megtámadják a rendőröket, kövekkel, betondarabokkal dobálják őket. – mondta el a fegyveres támadásról Szijjártó, aki szerint ez az elkövetkező időszakban még durvább lesz. ENNEK EGY ELLENSZERE VAN:
HATÁROZOTTAN ÉS KEMÉNYEN KELL VÉDENÜNK A DÉLI HATÁRT, NEM SZABAD BEENGEDNI EGYETLENEGY ILLEGÁLIS MIGRÁNST SEM A kormány retorikája újra elővette a migránsokat, hiszen hiába dúl háború Ukrajnában, nálunk is elő kellett venni a régi jól bevált háborús retorikát.Orbán Viktor 2022.július 8-án beszélt arról, hogy hosszú, több mint tíz órás kormányülést tartottak. Ennek az az oka, hogy az ukrajnai háború nemcsak a gazdaságunkat, hanem a biztonságunkat is fenyegeti.
Több százezer illegális migráns kelhet útra Magyarország és Európa irányába a következő hetekben és hónapokban. Ennek előszelét már most érezzük: megnőtt az illegális határátlépők száma. Fellépésük egyre erőszakosabb, sőt brutálisabb, a szerb oldalon pedig már fegyveres összecsapások is voltak, amelyek halálos áldozatot követeltek.– jelentette ki Orbán, és hozzátette, hogy határvadász egységeket állítunk fel, amelyek a magyarok biztonságát őrzik majd, együttműködve a rendőrséggel. Első lépésben 2.200 határvadászt képezünk ki, és állítunk szolgálatba. Számukat később 4.000-re növeljük majd. Az erről szóló rendeletet a mai napon aláírtam. – írta bejegyzésében a Miniszterelnöki Kabinetiroda szerint. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal