HATALMAS a boldogság Erdélyi Mónikáéknál! Főleg az Ő korában! Megtörtént! Özönlenek a gratulációk! ”Most már publikus!” NEM titkolja tovább Erdélyi Mónika! EZZEL a fotóval árulta el a nagy hírt, ami mindekit ledöbbentett!! GRATULÁLUNK MŰVÉSZNŐ!



Hatalmas az öröm! Özönlenek a gratulációk Erdélyi Mónikának! Erdélyi Mónika sosem gondolta volna, hogy a lányával, Mollival közösen készített Youtube videók ekkora népszerűségnek fognak örvendeni. Az anyja-lánya páros nagyon élvezi a videók készítése közbeni függetlenséget, de akár saját tévéműsort is el tudnának képzelni. Erdélyi Mónika sosem gondolta volna, hogy a lányával, Mollival közösen készített Youtube videók ekkora népszerűségnek fognak örvendeni.
Az anyja-lánya páros nagyon élvezi a videók készítése közbeni függetlenséget, de akár saját tévéműsort is el tudnának képzelni. A Mónika show Erdélyi Mónikáját már nem csak a televízió képernyőjén láthatjuk, hanem az interneten is jelen van, ahol lányával, Mollival színesíti az online palettát. Mónika nem gondolta volna, hogy ekkor népszerűségnek fog örvendeni kezdeményezésük. Már több mint 394 ezren követik Youtube csatornáját, ahol lányával oszt meg vicces-érdekes videókat, egy-egy epizódnak több milliós a nézettsége.
Én még azt sem gondoltam, hogy valaha tévézni fogok, nemhogy utána még Youtube-on is jelen leszek – vallotta be a Metropolnak Mónika, akivel lánya, Molli ismertette meg a Youtube -zenehallgatáson túli- világát. Rendkívül boldog vagyok miatta, hiszen a televízióval elérjük a közép és idősebb korosztályt, a Youtube-bal pedig a fiatalokat is. Tehát lehet azt mondani, hogy lefedjük a teljes populációt. “A téma az utcán hever” Erdélyi Mónika elárulta a Metropolnak, hogy honnan merítenek ihletet az online tartalomgyártáshoz. -A téma az utcán hever. Amikor elutazunk valahová, akkor ott keresünk érdekes dolgokat, amiket levideózhatunk.
Ha látok egy érdekes receptet, vagy valami olyan kreatív ötletet, amit jónak találok, akkor azt megvalósítjuk. Én nem tagadom, hogy inspirálódunk másoktól is – árulta el a műsorvezető. “Akkor videózunk, amikor nekünk tetszik” -Rettentően élvezem, hogy nagyon függetlenek tudunk lenni ezzel az online tartalomgyártással. Tényleg akkor videózunk, amikor nekünk tetszik, azt, amit mi akarunk, senki nem mondja meg, hogy hogy csináljuk-vallotta be Mónika, aki megfelelő honoráriumért televíziós műsor keretein belül is folytatná tartalomgyártást lányával. Közös anyja-lánya programok: Erdélyi Mónika nagy összhangban van lányával Mollival, akivel rendszeresen szervez közös programokat.
Nagyon szeretnek utazni és moziba járni is. Mindenféle megyünk nyaralni, de Mollinak van egy konkrét óriási vágya is – osztotta meg Mónika, aki ezután lánya felé fordult. -Én Amerikába nagyon szeretnék elmenni, főleg Kaliforniába, régóta álmom, hogy oda eljussak- árult el Molli, akit nagyon érdekel Hoollywood filmes világa.

AKTUÁLIS:

Főoldal