Értetlenül áll a dolgok előtt az egész ország! Tóth Andi Művésznő összejött az X-Faktor 17 éves győztesével?! Te is tudod ki Ő! EZZEL a fotóval árulta el a nagy hírt, ami mindekit ledöbbentett!! GRATULÁLUNK MŰVÉSZNŐ!



Rengeteg embert meglepett Tóth Andi neccharisnyás posztja. Tóth Andi jelenleg az ország egyik legismertebb énekesnője, aki nemcsak tehetséges, hanem elképesztően dögös is, így nem csoda, hogy az emberek folyton a magánéletén csámcsognak még úgy is, hogy szinte semmit nem mond ezzel kapcsolatban a híresség.
Az utóbbi hónapokban olyan férfiakkal hozták őt össze a pletykagyárosok, mint a Dancing with the Starsos táncpartnere, Andrei Mangra, illetve a VALMAR énekese, Marics Peti – de könnyen lehet, hogy valójában egy fiatal, villámgyorsan rappelő titán rabolta el a szívét. Tóth Andi nemrég kirakott egy posztot, amin neccharisnyában láthatjuk őt, ráadásul közben azt is elárulta, hogy éppen egy klipforgatáson van, ugyanis csinálja a „Kicsinál” című dal videóját – a szerzeményt pedig nem mással készíti közösen, mint az X-Faktor jubileumi 10. évadának mindössze 17 éves győztesével, Alee-val, akivel természetesen rögtön össze is boronálták őt pár apró, feltételezett jel miatt.
A posztnál Tóth Andi csókos, illetve szívecskés hangulatjelekkel vette körbe a nála 6 évvel fiatalabb Alee nevét, így az emberek a visszajelzések alapján pillanatokon belül elkönyvelték magukban, hogy biztosan összejöttek, és ez volt a nagy bejelentés. Pedig minden bizonnyal ez nem így van, hiszen valószínűleg csupán a kölcsönös szimpátia és tisztelet hozta ki Tóth Andiból, hogy így tegye ki Alee nevét a közösségi oldalára. Arról nem is beszélve, hogy jó eséllyel nagyon büszke a közös zenéjükre, és izgalmában így nyilvánult meg – szóval nem arról van szó, hogy ők egy párt alkotnának. Tóth Andi már nagyon unhatja, hogy bármit is oszt meg az oldalán, utána rögtön szárnyra kelnek a szóbeszédek, és az összes létező férfival összehozzák őt, akivel csak egy légtérben látják.
Ez ellen sajnos nem tud mit tenni, hiszen az emberek fantáziája határtalan, főleg akkor, mikor egy ilyen híres emberről van szó, aki próbálja valamilyen szinten titokban tartani a magánéletét – de ez nem mindig sikerül. Itt lehet megnézni Tóth Andi posztját:

AKTUÁLIS:

Főoldal