DRÁMAI hír! Fásy Ádámot azonnal mentővel kórházba vitték és.. Érte imádkozik most mindenki!! Szörnyű ami vele történt:„Meg fog halni” Sokkoló diagnózist kapott orvosától Fásy Ádám! Fásy Ádám a Life TV péntek esti műsorában lesz látható Hajdú Péter vendégeként. A mulatós sztár a vidám percek mellett több drámai részletet is elárult az életéből, többek között arról is beszélt, mit élt át, amikor megfázásos tüneteivel rutinvizsgálatra ment. „Egy hétig megfázásos tüneteim voltak. Néha görcsölt a mellkasom és időnként fájt a bal karom.
Rosszul éreztem magam, Marika pedig mondta, hogy el vagyok szürkülve. Lepihentem és nagyon jót aludtam. Majd ébredés után arra gondoltam, hogy mozgok kicsit az ellipszis trénerrel, de a feleségem mondta, hogy inkább az orvoshoz menjek. Én végül engedtem az unszolásának” – idézi a mulatós sztárt a Ripost. Azonnal műteni kellett:
Ádám el is ment az orvoshoz, ahol percek alatt drámaira fordultak az események. „Az orvos megcsinálta az EKG-mat és azonnal mondta, hogy üljek le és ne mozduljak. Azonnal mentőt hívott és már vittek is a kórházba. Ültem az ágyam szélén és már épp fel akartam állni, amikor jött egy nővér és rám parancsolt, hogy maradjak ülve. Vért vettek, majd nem sokra rá szalad egy nővérke, hogy azonnal mennünk kell az ultrahangvizsgálatra. Közben hallottam, hogy valaki telefonál, hogy kell egy műtő, de nem tudtam, hogy rólam beszélnek.
Jött a doki és én mondtam neki, hogy akkor a vizsgálat után én mennék haza, mert itt vár a feleségem.  Ekkor közölték velem, hogy én nem mehetek sehová, mert meg fogok halni...”- mesélte a döbbent Hajdú Péternek Fásy Ádám, aki így tudta meg, hogy szívinfarktusa volt és alig egy órája volt hátra az életéből, amikor megkapta azt a két életmentő érhálót, amelyek végül megszüntették a két elzáródást. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal