A CIGÁNYKÁRTYA MINDEN CSILLAGJEGYNEK ÜZEN VALAMIT 2022-RE! NEKED VAJON MIT MOND?! Pontosan megmutatja milyen élet vár rád! FIGYELEM! Meglepően pontos!



Kos: Ajándék, Szívkirály, Utazás. Az ajándék lehet egy konkrét tárgy, de egy gesztus és tett is. Az sem kizárt, hogy maga a Szívkirály lesz a nem várt meglepetés, vagyis új párt találhatsz. Egy utazás is lehet ajándék. Ősszel sok kalandban lesz részed. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Bika: Betegség, Váratlan öröm, Szívkirály. A Betegség valamilyen szezonális dolog lehet. Érzelmi, lelki panaszokról is lehet szó, amiket lehet, hogy a párod fog okozni. Váratlan örömre is számíthatsz, ami lehet egy lehetőség, nyeremény, siker vagy segítség.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Ikrek: Pap, Ajándék, Utazás. Kellemes meglepetésben lehet részed, mert ajándékkal lephet meg valaki, de lehet, hogy az égiektől kapsz meglepetést. Az ajándék lehet tárgyi, de egy helyzet is alakulhat kedvezően. A Pap isteni ajándékra utalhat. Ősszel megtalálhatod a leginkább hozzád illő vallást, filozófiát vagy eszmét. Az utazás lehet kaland és lelki utazás is.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Rák: Szerelem, Szívkirály, Bosszúság. Valamiféle bosszúsággal, kellemetlen helyzettel, vitával kell számolnod, esetleg a terved nem alakul úgy, ahogy akartad, vagy valaki szándékosan okoz neked bosszúságot. A szerelemben pozitív meglepetések várnak. Ugyanakkor a Cigánykártya nem zárja ki, hogy beleszeretsz egy harmadik félbe, ami bosszúságot okozhat.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Oroszlán: Bosszúság, Hamisság, Szívkirálynő. Úgy érezheted, hogy mindenki, az emberek és/vagy az égiek, ki akarnak szúrni veled. Arra is rádöbbenhetsz, hogy eddig teljesen rossz úton jártál, vagy valaki átvert. Meg kell szabadulnod azoktól a dolgoktól, emberektől, akik hátráltatnak. Képes leszel megoldani a problémáidat, ráadásul a szerelemre is rátalálhatsz.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Szűz: Gyermek, Szerelem, Házasság. Ezek alapján lehetséges, hogy kiderül gyermeked lesz, vagy egy hozzád közel álló személy jelenti be a terhesség hírét. A szerelmi kapcsolatod megerősödhet, stabilabbá válhat.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Mérleg: Bíró, Szerelem, Bosszúság. Valamivel kapcsolatban kiderülhet az igazság. Talán szembenézel hibáiddal, baklövéseiddel, vagy kiderül valakiről, hogy igazságtalan volt veled, és ez a szituáció kerül korrigálásra.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Hivatalos döntésről, ítéletről is lehet szó. A szerelemben kellemetlen időszak várható. Ugyanakkor lehet, hogy a szerelmi életed jól alakul, és az életed más területén várhatóak viharfelhők. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Skorpió: Szerencsétlenség, Ellenség, Hamisság. Új ellenséget szerezhetsz, vagy kiderülhet valakiről, hogy valójában az ellenséged. Sajnos ősszel úgy érezheted, hogy minden összeesküdött ellened.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Nyilas: Üzenet, Utazás, Pap. A következő hónapokban ismeretlen, új helyeket fedezhetsz fel, új barátokat szerezhetsz, előnyös kapcsolatokat építhetsz ki. Ősszel fejlődésnek indulsz, ugyanis talán nem csak új utakat, eszméket ismersz meg, hanem egy teljesen új fejezetet nyitsz az életedbe.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Bak: Nagypénz, Szomorúság, Látogatás. Egy látogató toppanhat be hozzád, ráadásul anyagiak terén is lesz okod az örömre. Ősszel melléd áll a szerencse, plusz pénzzel gazdagodhatsz, de valami beárnyékolhatja a boldogságodat.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Vízöntő: Bosszúság, Szerencse, Vágy. Ősszel talán nem is kaphatnál jobb hírt annál, mint azt, hogy melléd áll a szerencse, aminek segítségével valóra válthatod a vágyaidat, terveidet, régi álmaidat. Ugyanakkor a csupa jó dolog között lesz valami, vagy valaki, aki bosszúságot okozhat.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Halak: Katonatiszt, Szívkirály, Halál. Ősszel nagy fordulatra számíthatsz, ami veszteséggel járhat. ám történjék bármi, olyasmi nem lesz, amit ne tudnál önerőből megoldani. A szerelem a legváratlanabb helyen, időben találhat rád. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

AKTUÁLIS:

Főoldal