1 perce érkezett! JAJ NE! HATALMAS VESZTESÉG ÉRTE AZ ORSZÁGOT A MAI NAP! Szörnyű balesetben meghalt a népszerű polgármester és lánya is! Ez történt pontosan:



Segíteni akartak rettenetes tragédia történt: Bíró Csaba polgármester és lánya is meghalt. Hiába érkeztek ki a mentők, már nem tudtak segíteni. Súlyos tragédia történt az erdélyi településen, Sóváradon szerdán.
Egy helyi férfi megkérte szomszédját, hogy segítsen neki kidugaszolni a kertjében lévő szennyvíztisztításra szolgáló szeptikus tartályt. Beereszkedett a tartályba, de a felszabaduló mérges gázok miatt rosszul lett, elájult. A tulajdonos rögtön segítséget kért a segélyhívón, ám közben a közelben lakó polgármestert, Bíró Csabát, és annak lányát is kérte, segítsenek kimenteni a bajbajutott férfit. Miután a segítők is rosszul lettek, a tulajdonos utánuk ment a tartályba, ám ő is elájult.
A mentők már csak a tulajdonoson tudtak segíteni, az elsőként leereszkedő férfi, a polgármester, és 32 éves lánya (aki egy egyéves csecsemő édesanyja) is életét vesztette. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal