Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk, hogy az 5 éves pici fiunk a mai napon meghalt.. Meghalt, mert megfulladt a forróságtól izzó kocsiban, miután..



Egy 5 éves kisfiú meghalt, miután órákig egy autóban hagyták, miközben anyja születésnapi bulira készült. Rekord meleg tombolt, amikor a kocsiban felejtette az 5 éves kisfiát egy anyuka hétfőn. A kisgyerek 2-3 órát tölthetett a tűzforró autóban, amikor az édesanyja észrevette, hogy nincs a házban.
A Texasban élő család már holtan talált rá a járműben felejtett kisfiúra,írja a blikk.hu. A CNN beszámolója szerint az édesanyja a 8 éves lánya szülinapi zsúrjára készült. Szervezkedés körül kialakult zűrzavar vezethetett a szörnyű tragédiához, ugyanis a gondatlan szülő csak órákkal később vette észre, hogy a kisfiú nincs a házban, számolt be róla a houstoni rendőr, akit a baleset után a helyszínre hívtak.
Hétfői napon, amikor életét vesztette a gyerek, épp hőségrekord volt Texas államban: 38 fok feletti hőmérséklet uralkodott. A hatóságok szerint a fiú nem ismerte jól a bérelt autót amiben ült, így nem tudta kinyitni az ajtókon lévő zárat, annak ellenére, hogy nem üzemelt a biztonsági zár. Egyelőre még nem tisztázott hogy feljelentést indul az anyuka ellen. Címlapkép:illusztráció!

AKTUÁLIS:

Főoldal