Sajnos a hír igaz...! Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Esztergályos Cecíliáról! Szörnyű hír érkezett!Sajnos a hír igaz....Összeomlottak a rajongók! Nagyon rossz hírek jöttek Esztergályos Cecíliáról! Szörnyű hír érkezett! Nagy baj van a világban, a szomszédban. A hetvenkilenc éves Esztergályos Cecíliát annyira kikészítik az ukrajnai háborús események, a fenyegetettség, az ártatlan életek kiontása, hogy jobbnak látja hallgatni.
Amíg véget nem érnek a borzalmak, addig sem az egészségéről, sem a munkájáról, sem bármi egyébről nem akar nyilatkozni. – Elfogytak a szavak, meg vagyok döbbenve. Hálás vagyok, hogy érdeklődnek felőlem, az egészségi állapotomról, de most erről nem szívesen beszélnék. Inkább imádkozom az emberekért, a háború végéért, a békéért – zárta rövidre a munkatársával a beszélgetést a színésznő.
Akinek négy hónappal ezelőtt operálták a csípőjét, ami után orvosa kényszerpihenőre fogta. Hála a gondos odafigyelésnek, már a színpadra is visszatért. Mind korábban mondta, időbe fog telni, hogy teljesen felépüljön, vigyáznia kell a hirtelen mozdulatokkal. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal