Randizni vitte férjét Kocsis Tibor. Szívmelengető romantikus órákat töltöttek el ITT! Bárcsak minden férfi ILYEN romantikus lenne: - (Videó!)



Kocsis Tibor élete egyik legjobb randiján vett részt. Moziba ment a szerelmével, ahol a társaság és a film is elképesztően bejött neki. Kocsis Tibor és párja, László nemrég új lakást vásároltak, ahol belekezdtek a felújítási munkálatokba. Úgy döntöttek, hogy a nyüzsgő belvárosból egy tágasabb, nyugodtabb helyre költöznének a macskájukkal együtt.
Bár az énekes nem ért annyira a barkácsoláshoz, a kedvese igazi ezermester, így ebben is számíthat rá. Az eljegyzés már megtörtént köztük, és csak arra várnak, hogy Magyarországon köthessék egybe az életüket. A páros rendszeresen tölt minőségi időt kettesben, ez most sem történt másképp. Romantikus randira mentek, a program pedig az Elvis premierje volt a moziban.
Tibi a legutóbbi Instagram-bejegyzésében mesélt arról, milyen maradandó élményben volt része, és egy közös fotót is posztolt a párjával."Óriási rajongója vagyok Baz Luhrmann ausztrál filmrendezőnek. Az a vizuális világ, amit megteremt a filmjeiben, gyerekkorom óta elkísér és hatást gyakorol rám. 15 évesen láttam a Rómeó + Júlia általa rendezett verzióját, ami Leonardo DiCapriót egy csapásra a legnagyobbak közé emelte, és ami meghozta a kedvemet ahhoz is, hogy elolvassam Shakespeare drámáját.
Baz Luhrmann feldolgozása ugyanis pont olyan, mint amilyennek Shakespeare szerette volna láttatni hőseit: drámai, őrült, színes és szívszaggató. Mindezt az eredeti nyelvezettel, a 90-es évek videoklipes stílusában". Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal