MOST érkezett: Mentőhelikoptert riasztottak, megtörtént a rettegett nyári baj Domoszlón! Sajnos bekövetkezett sokak rémálma:Mentőhelikoptert riasztottak Domoszlóra, megtörtént a rettegett nyári baj: Darazsat nyelt le egy 40 éves férfi horgászás közben Domoszlónál. Nagy félelme az embernek nyáron, hogy észrevétlenül berepül a poharába egy darázs, és nagyot kortyolva lehúzza azt is. Ez történt meg egy 40 év körüli pecással vasárnap a Domoszlói horgásztónál.
Nagy volt a riadalom, ugyanis a férfi ivás közben nyelte le a rovart, majd fulladozni kezdett és az eszméletét is elveszítette. Szerencsére nem volt egyedül, így barátai rögtön mentőt hívtak, a telefonos segítség során megvizsgálták a férfit, aki már nem lélegzett, így azonnal megkezdték az életmentést. A mentők eközben riasztották a legközelebbi helikoptert, és Miskolcról is elindult egy esetkocsi.
„Perceken belül helyszínre érkező bajtársaink emelt szinten folytatták az életmentést, ami az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően végül sikerre vezettet és a férfit stabil állapotban, légi úton szállíthatták kórházba a mentők” – közölte a mentőszolgálat Facebook oldalán. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal