Országos BOTRÁNY! Kérlek együttérzésből nyomjatok a ❤️-re! Megszületett a szemem fénye, soha nem voltam még olyan boldog mint aznap. Aztán EZ az "orvos" odalépet hozzám, és elmondta mit találtak bennem.. - Milyen "egészségügy" az ILYEN?!



Megszületett a szemem fénye, soha nem voltam még olyan boldog. Aztán odalépett az orvos, és elmondta mit találtak: Császármetszés közben fedezték fel a háromgyermekes édesanya halálos betegségét. Élete legszebb pillanatait kellett volna, hogy átélje – ehelyett most egy gyilkos kórral kell szembenéznie. Noha több mint egy évig járt orvosról orvosra elviselhetetlen gyomorfájdalmai miatt, mindenhonnan elzavarták a 37 éves nőt, akinek halálos, gyógyíthatatlan tumorára végül akkor derült fény, amikor életet adott harmadik gyermekének.
Az angliai Worsbrough városában élő Laura Walker képtelen felfogni, hogy követhettek el ekkora hibát az orvosok és hogy lehettek ennyire érzéketlenek vele. Ha korábban észreveszik a rákot, talán megmenthették volna az életét, így azonban már nem tehetnek érte semmit. Ugyan a kései diagnózis óta már túl van két operáción és hat kör kemoterápián, de sajnos ezek nem sokat használtak.
Lois 2020 nyarán érezte először, hogy valami nincs rendben a gyomrával. Fájdalmai miatt orvoshoz fordult, ahol először irritábilis bél szindrómát állapítottak meg, később, a sokadik látogatás után pedig egyszerűen már hipochondernek titulálták, miközben ő egyre jobban és jobban szenvedett.Csak a császármetszéskor derült ki, hogy az édesanya rákos, pedig már több mint egy éve járt orvoshoz elviselhetetlen fájdalmaiva. 2020 decemberében derült ki, hogy terhes, a fájdalmai azonban ezt követően nem hogy csökkentek volna, de tovább nőttek. Egy idő után már enni és járni sem tudott, ráadásul a terhessége kilencedik hónapjában annyi volt a testsúlya, mint a terhesség előtt, de még ez sem szúrt szemet a dokiknak. Lois elkeseredetségében már azzal fenyegetőzött, hogy végez magával, ha nem kezelik a fájdalmát, de ekkor is inkább pszichiátert hívtak hozzá, mintsem kivizsgálják alaposabban.
Végül a kiírt szülési időpont előtti napon, 2021 szeptemberében vettek észre valamit a méhe mögött, de bizonyossá csak a császármetszése közben vált, hogy rákos, ráadásul daganata előrehaladott állapotban van. A petefészekben kialakult tumorral ekkor már nem sokat tehettek: noha igyekezek kezelni, nem jártak sikerrel. – Ez ördögi. Egészségügyi szakembereknek hívják magukat, akiknek gondoskodni kellene rólunk, ehelyett nem törődtek velem – fakadt ki az édesanya, akinek szembe kell néznie a ténnyel: három gyermeket fog magára hagyni. (Via)

AKTUÁLIS:

Főoldal