„Szánalmas f*szfej” - Rázúdult a népharag Shane Tusupra, aki a szakításuk után is megállás nélkül zaklatja Szabó Zsófit! EZ nagyon durva! Figyeljék milyen gyalázatos dolgot tett vele legutóbb:



Úgy tűnik, hogy Szabó Zsófi vígan éli az életét a szakítás után, de Shane Tusup nem képes elengedni őt, és ez egyre több embert idegesít. Furcsa belegondolni, hogy egy éve még azt találgatta az egész ország, hogy vajon kivel fog összejönni Szabó Zsófi, most meg szinte már csak az folyik még a csapból is, hogy egyik pillanatról a másikra szakított Hosszú Katinka exférjével, Shane Tusuppal, akivel pár hónappal ezelőtt már az eljegyzés is megvolt.
És ugyan még egyik fél sem árulta el a különválás pontos okait, de a pletykák szerint a sztáredző megmutatta a valódi, „agresszív” énjét egy veszekedés során, ezért az RTL Klub műsorvezetője rögtön kiadta az útját. Szabó Zsófi a szakítás óta folyamatosan azt mutatja a követőinek és a világnak, hogy fantasztikusan érzi magát Shane Tusup nélkül, aki ezzel ellentétben állítólag megállás nélkül ostromolja őt különböző ajándékokkal, illetve a képeit is folyton kedveli Instagramon.
Most is így tett, mikor a csinos híresség kirakott egy közös fotót az édesanyjával, aki a születésnapját ünnepli – ezzel pedig a sportember sokaknál kihúzta a gyufát, ezért könyörtelen beszólásokat kapott az interneten: Hogy te mekkora egy szánalmas f*szfej vagy…”, „Szállj már le Zsófiról te semmirekellő!”, „Hihetetlen, hogy nem veszi észre magát ez a majom”. Jól látható, hogy a kommentelők egy bizonyos része szerint már-már egészen kellemetlen, ahogy Shane Tusup még mindig nyilvánosan teper Szabó Zsófi kegyeiért, hiszen látnia kéne, hogy már egyáltalán nem kér belőle – szóval talán mindenkinek jobb lenne, ha ő is tovább lépne, és nem „üzengetne” neki ilyen apró gesztusokkal. Itt lehet megnézni Szabó Zsófit és az édesanyját, aki talán még nála is szebb:

AKTUÁLIS:

Főoldal