Szomorúan zárul a szombati nap! Sajnos igaz a hír! NAGY A BAJ! Hazánk egyik legnagyobb művészét, milliók kedvencét az egyik legsúlyosabb betegséggel diagnosztizálták! Sajnos megtörtént a legroszabb.. Kérünk mindenkit, mondjon el ÉRTE egy IMÁT!



NAGY A BAJ! Hazánk egyik legnagyobb művészét, milliók kedvencét az egyik legsúlyosabb betegséggel diagnosztizálták. Bródy Jánost rosszindulatú daganattal műtötték. Bródy János egy interjúban beszélt arról, hogy úgynevezett bazaliomája volt, ami egy igen súlyos, rosszindulatú bőrdaganat.
A zenészt rövid időn belül hetedszer fogják megműteni. A 76. születésnapját a napokban ünneplő dalszerző-énekest a saját szerzeményei feldolgozásait tartalmazó lemezzel lepték meg a barátai. A pénteki ünnepélyes ajándékozáson Bródy először beszélt betegségéről – írja az Infostart. Februárban egy riasztó fotót közölt magáról Bródy János a közösségi oldalán:A FÉL ARCA BE VOLT KÖTVE, ÉS EGY KÓRHÁZBAN FEKÜDT. Koncertjeit is le kellett mondani, Koncz Zsuzsa fellépésére sem tudott elmenni.
Az okokról eddig semmit nem mondott el a zenész, bár később kirakott egy újabb fotót, amihez annyit írt, hogy „alakulok”. Akkor a menedzsere annyit árult el, hogy egy kellemetlen orrműtétről volt szó, több beavatkozást kellett elvégezni a zenészen és elhúzódó gyógyulás várható. A PÉNTEKI SZÜLETÉSNAPI ESEMÉNYEN AZONBAN A ZENÉSZ MÁR ELÁRULTA, HOGY ÚGYNEVEZETT BAZALIOMÁJA VOLT. Ez egy rosszindulatú bőrdaganat, amely áttétet ugyan nem képez, de képes invazív (az eredeti helyéhez képest más területekre is behatoló) lenni. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal