Őrület, de IGAZ: Putyin lánya Zelenszkijjel randizik! Döbbenet, mióta tart a kapcsolatuk..! (Fotók!!)



Dúl a love Vlagyimir Putyin lánya, Katerina Tyihonova és szerelme között. A 35 éves nő köztudottan sokat járt az Oroszország ellen bevezetett szankciók előtt Münchenbe, nem is akármiért: csak most derült ki, hogy nem másba, hanem egy Zelenszkij nevű férfiba szerelmes!
Persze, nem apja ellenségébe, az ukrán elnökbe, de azért ez a névegyezés több mint meglepő, Katerinát a szankciókig rendszeresen kísérte Putyin titkosszolgálata, hogy épségben Németországba érjen. A sajtót meglepte, hogy Putyin mostani legnagyobb ellenlábasának, Volodimir Zelenszkijnek a névrokona a leendő veje. A IStories orosz független hírügynökség és a német Der Spiegel derítette ki, hogy Putyin lányának a párja, akitől már egy kétéves lánya is született, az 52 éves balettsztár, Igor Zelenszkij.
A férfi egészen a közelmúltig a Bajor Állami Operaház élén állt, és a szakmájában nagy névnek számít. A románcuk 2017 tájékán indult, amikor Katerina Oroszország legfiatalabb milliárdosától, Kirill Shamalovtól elvált. Igor korábban szintén házas volt, egy Yana Serebryakova nevű koreográfust vett el, akitől két lánya és egy fia született. Putyin lánya egészen az ukrajnai háború kezdetéig, két éven keresztül rendszeresen utazott gyermekével Moszkvából Münchenbe teljes állami támogatással és biztonsággal, hogy barátjával randizhasson. – Ő Oroszországban élt, a kislánya apja pedig Németországban, ahol a Bajor Állami Balettet irányította.
A neve Igor Zelensky – leplezte le szeretőjét az IStories lap. Az orosz és a német lap megszerezte a pár repülési adatait, amelyekből kiderült, hogy Katerina és Zelenszkijvel közös gyermekükkel, egy dadával és biztonsági őrök kíséretében az elmúlt két év alatt több mint 50 alkalommal repült Münchenbe, ahol Zelenszkij dolgozott. Egy névtelen forrásra hivatkozva a lapok azt állítják, hogy megszerezték Putyin elnök biztonsági szolgálatának és Katerina testőrének, Alekszej Szkripcsaknak az e-mailjéből származó adatait. Szkripcsak dokumentumaiból jöttek rá, hogy Putyin lányának, Zelenszkijnek és egy 2017-ben született lánynak az útleveleire bukkantak, és hogy a repülőjegyeket Katerina biztonsági őre vásárolta meg nekik. – Etikai okokból nem hozzuk nyilvánosságra a gyermek nevét, elég csak annyit mondani, hogy a családneve Igorevna, ami Zelenszkij nevének felel meg – állítja a két lap. Zelenszkij – aki orosz származású, grúz gyökerekkel, és feltehetően nem rokona Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek – a múlt hónapban kilépett a Bajor Állami Balettből, nyilvánvalóan azután, hogy nem volt hajlandó elítélni Putyin véres ukrajnai háborúját.
Zelenszkij Oroszország egyik legsikeresebb balett-táncosa, a szentpétervári Mariinszkij Színház és a New York City Ballet Company sztárjának tartják. A londoni Royal Ballet vendégszólistán is szerepel.

AKTUÁLIS:

Főoldal