Orbán Viktor bejelentette a háborús veszélyhelyzettel kapcsolatos első kormánydöntéseket! BRUTÁLIS Különadót jelentett be Orbán Viktor! Őket nagyon megadóztatja! Összehúzhatják a nadrágszíjat!



Különadót jelentett be Orbán Viktor! Orbán Viktor bejelenti a háborús veszélyhelyzettel kapcsolatos első kormánydöntéseket !Különadót jelentett be Orbán Viktor!Őket nagyon megadóztatja .Összehúzhatják a nadrágszíjat! A háború elhúzódik. A brüsszeli politika nem javul, ez együtt drasztikus áremelkedéshez vezet.
Ma a rezsicsökkentés védi a családokat, de az energia ára tovább emelkedik. A kormány létrehoz egy rezsivédelmi és honvédelmi alapot – jelentette be a miniszterelnök. Ebből fizetjük a rezsicsökkentés és a honvédség megerősítésének költségeit – folytatta. Kötelezzük a bankokat, a biztosítókat, a nagy kereskedelmi láncokat, az energiaipar, a telekommunikációs vállalatokat és a légi társaságokat, hogy extra profitjukat ebbe a két alapba fizessék be – ismertette a kormányfő.
Kiemelte, az intézkedések 2022-re és 2023-ra vonatkoznak. Akik ebben a háborús helyzetben extra haszonra tesznek szert, azokat arra kérjük, azoktól elvárjuk, hogy segítsék az embereket és járuljanak hozzá az ország védelmi költségeihez – hangsúlyozta. Ahogy vállaltuk, a családok, a nyugdíjasokat, a munkahelyeket és a rezsicsökkentést az elhúzódó háborús helyzetben is meg fogjuk védeni – ígérte. A miniszterelnök azt mondta, hogy intézkedés további részleteit a csütörtök 14.30-tól kezdődő Kormányinfón ismertetik.

AKTUÁLIS:

Főoldal