Ebben a balatoni étteremben ENNYI pénzbe került, hogy kettévágják nekem az amúgy is méregdrága palacsintát! Azt hittem rosszul látok.. Azért a pofátlanságnak is van határa..!!



Blikk egyik olvasója számolt be róla, hogy a balatonfüredi Halászkert étteremben már a tálalásért is plusz pénzt kérnek, ha valaki kétfelé osztva kéri az ételt. Olvasójuk palacsintát rendelt a vendéglátóhelyen, de mivel előtte látta, mekkora adagot szervíroznak, két tányéron kért egy adagot, amiért az étterem plusz díjat számolt fel.
A megszólaló elárulta a konkrét összeget is: 300 forintot számláztak ki a “plusz szolgáltatásért”. A lap egyik munkatársa inkognitóban is felkereste az érintett éttermet. Ugyanúgy ketté tálalva kérte a palacsintát, amiért neki is felszámolták a plusz díjat. Megkeresésére az étterem vezetője elárulta, hogy két éve vezették be a díjat, mert sok vendég kérte előtte is, hogy szedjék ketté az adagokat.
Csakhogy ez nem két féladag, hanem annál több, az önök palacsintájára is több csokoládémártás és díszítés került így, valamint ezzel a tálaló személyzetnek is kétszer annyi munkája van” – mondta az üzletvezető, aki szerint csupán jelképes összegről van szó, és bár az alapanyagárak miatt 10 százalékos áremelésre készülnek, a kettétálalás díján nem változtatnak. címlapfotó:illusztráció! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal