Nagyon szomorú híreket kell megosztanunk a mai nap. Váratlanul elhunyt a 42 éves műsorvezetőnő! Sokak nagy kedvence! Három lányát hagyta hátra.. - Nyugodjon Békében!„HIÁNYOZNI FOGSZ” – VÁRATLANUL ELHUNYT A 42 ÉVES MŰSORVEZETŐ, HÁROM LÁNYÁT HAGYTA HÁTRA. Imádták a nézők és több bajnoki címet is nyert sportolóként. Családját felemészti a gyász. 42 éves korában hirtelen elhunyt Erin Jayne Plummer ausztrál televíziós műsorvezető. A sztár halálhírét megerősítette a 10-es csatornától kollégája, Sarah Harris.
Érzelmes búcsújában aranyérmes anyukaként emlékezett meg Erinről. A műsorvezető halálának okát nem hozták nyilvánosságra. Férjét és három kislányát hagyta hátra. „Nagyon szomorú híreket kell megosztanunk ma reggel. A hétvégén a Studio 10 elvesztett egy kis csillogást azzal, hogy barátunk és hősünk, Erin Jayne hirtelen elhunyt. Erin Jayne két évtizeden át volt az ausztrál televíziózás barátságos és ismerős arca, és ennek nagy részében feldobta a reggelünket pezsgő személyiségével és hatalmas mosolyával.
Erin kívül-belül egyszerűen csodálatos ember volt. Hiányozni fog a napsütésed a stúdióból Erin Jayne, és mindannyian sok szeretetet és erőt küldünk a családjának” – emlékezett meg róla összetört kollégája.
Erin azután vált híressé, hogy szerepet kapott egy turisztikai kampányban, amit az NBC sugárzott az Egyesült Államokban.
Ezután több mint két évtizeden keresztül reklámanyagokat szállított az ausztrál televízióban, de dolgozott az MTV-nél, a The Morning Show-nál és a Totally Active TV-nél. Erin volt az Aerobics Oz Style egyik arca is hat éven át – a műsornak csúcsidőben több mint 40 millió nézője  Kiváló sportolóként képviselte Ausztráliát a szörfös életmentésben és a szinkronúszásban: 11 országos bajnoki címet nyert.

AKTUÁLIS:

Főoldal