Borzalmas tragédia! Gyászban az ország! Mentőhelikoptereket riasztottak, 19 kisgyerek meghalt, három életéért ezekben a percekben is küzdenek az orvosok.. Felfoghatatlan, ami történt:



Általános iskolai mészárlás: íme az első képek 10 kisgyerekről, akivel kegyetlenül végzett a támadó. Négy fiút és hat lányt azonosítottak a 19 ártatlan gyermekáldozat között egy szörnyű texasi iskolai lövöldözésben. Ahogy arról a Borsonline is beszámolt, egy 18 éves fegyveres, Salvador Ramos vérengzésbe kezdett a texasi uvaldei Robb Általános Iskolában.
Ramos, akit az őt ismerők antiszociálisnak és távolságtartónak minősítettek, dühöngése során 19 gyermeket és két felnőttet mészárolt le, miközben úgy tudni, saját nagymamáját is lelőtte. A texasi közbiztonsági minisztérium szerdán közölte, hogy a Robb Általános Iskola lövöldözésének összes áldozata egyetlen negyedik osztályos osztályteremben volt. A szülők fájdalma mérhetetlen, és még a gyerekek azonosítása is a lelküket nyomja. Sokan ugyanis felismerhetetlenek lettek, csak a DNS-tesztek segítségével tudják felfedni a kilétüket.
A tízéves diák, Xavier Lopez volt az első áldozatok egyike, akit megneveztek. Édesanyja éppen a tragédia előtt vett részt fia díjátadóján. Ekkor még nem tudthatta, ez lesz az utolsó, amikor élve látja kisfiát.
Xavier Lopez és Amerie Jo Garza
A kilencéves Uziyah Garcia a második tragikus áldozat. A kisfiú nyáron lett volna 10 éves, ám ezt már nem ünnepelhette meg. Amerie Jo Garza is életét vesztette a súlyos támadásban, a kislány alig két hete töltötte be a 10. életévét. “Az én kis szerelmem most a magasba repül az angyalokkal fent. Kérlek, egy percet se vegyél természetesnek. Öleld meg a családodat. Mondd el nekik, hogy szereted őket. Szeretlek Amerie Jo. Vigyázz rám és a bátyádra”– írta a közösségi oldalán Amerie édesapja.
Uziyah Garcia és Elijah ‘Elijah Cruz’ Torres
A 10 éves Eliahana ‘Elijah Cruz’ Torrest is azonosították a halottak között. A lövöldözés napján azt mondta, hogy nem akar iskolába menni – mondta a nagyapja, de a családja azt mondta neki, hogy muszáj. Makenna Lee Elrod halálát kedd késő este a család is megerősítette.
Irma Garza, a második tanár, aki meghalt az iskolai mészárlásban és Makenna Elrod

AKTUÁLIS:

Főoldal