Most jött a rendkívüli hír! Értetlenül áll a dolgok előtt mindenki! Szakított Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea?! ITT a szomorú igazság:



Óriási a szerelem Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc között. Bár csak ritkán mutatkoznak egymás oldalán, rendre készül róluk lesifotó, sőt a múlt héten a Parlamentben is együtt jelentek meg. A milliárdos üzletember láthatóan nagyon odavan a feleségéért, ám a sztárvilág jósnője, Müller Rózsa szerint Andrea nehezen tudja kimutatni az érzéseit, ami a későbbiekben még sok problémát okozhat köztük.
Rózsa szerint minden jel szakításra mutat „Andrea az elövetkezendő időszakban azért dolgozik majd, hogy minél sikeresebb és befolyásosabb üzletasszonnyá váljon. Ám ez az állapot csak két-három évig lesz fenntartható. Lőrinc ugyanis idővel elhanyagolva érzi majd magát – tolmácsolja a kártyák üzenetét a jósnő. – Megelégeli, hogy a feleségének a munka miatt semmi ideje sincs rá, ezért kiadja az útját. Lőrinc is sokat dolgozik, éppen ezért arra vágyik, hogy a sok munka után gondoskodó és odaadó feleség várja őt odahaza, akivel kellemesen eltöltheti az estét.
Nagyon szereti Andreát, rendkívül romantikus típus, és kimutatja az érzéseit, a neje viszont a korábbi rossz tapasztalatai, csalódása miatt sokkal ridegebb. A sok munka mellett nem is lesz ideje odafigyelni erre, és ez is közrejátszik majd abban, hogy végleg elhidegülnek egymástól...” Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal