1 perce érkezett! HATALMAS Botrány Berki Krisztián temetése után: Mindenki sírni kezdett, mikor meglátták, hogy mi történt..! (Megrázó helyszíni fotók!)



Május 6-án érkezett a sokkoló hír, életét vesztette Berki Krisztián. Az egykori Fradi vezér, médiaszemélyiség 41 éves korában ment el. A tragikusan fiatalon elhunyt kétszeres édesapa halálának okait vizsgálják, egyelőre nem nyilvános, mi történt pontosan. Berki Krisztián tragikus halála óta már majdnem három hét telt el, szerettei pedig csak egyre jobban hiányolják őt.
Felesége, Mazsi halottlátóhoz fordult, hogy beszélhessen vele, míg édesanyja továbbra is abban reménykedik, hogy egyszer csak hazatér a fia. Berki Krisztiánt ezekben a pillanatokban búcsúztatják szerettei, rajongói Budapesten, a Farkasréti temetőben. A gyászolókat arra kérte özvegye, Berki Mazsi, hogy fehérben érkezzenek a szertartásra. Édesanyja szerint ez Krisztián kívánsága volt. A gyászmise végén kisebb botrány alakult ki, mikor is egy rajongó fekete ruhában jelent meg, holott a család és temetés szervezői előre közölték, hogy mindenki fehérben érkezzen, a gyászát leróni akaró ismerőst a biztonsági szolgálat kísérte ki a temetésről.
Az incidens mindenkit felzaklatott, különösen a gyászoló családot és a lelkileg teljesen megtört, férje elvesztését még fel sem dolgozó feleséget, Mazsit. Megható képek Berki Krisztián temetéséről:

AKTUÁLIS:

Főoldal