Megszakad a szív! Már készítik Berki Krisztián sírhelyét a holnapi temetésére... Megható helyszíni fotók:



Majd’ három héttel halála után a Farkasréti temető egyik legszebb parcellájában helyezik örök nyugalomra Berki Krisztiánt. A temetkezési vállalat lázasan készül a búcsúztatóra. Teherautó viszi a murvát, sírgondozók sürögnek a Farkasréti temető 31-es parcellájának egyik sírhelye körül. Az ország egyik legszebb fekvésű sírkertjében sosem áll meg a munka, de most, mintha különös ügygonddal rendeznék a területet.
Nem titok, hogy csütörtökön kora délután ide helyezik örök nyugalomra Berki Krisztiánt. A focikapusból lett médiasztár mindössze 41 évesen távozott az élők sorából, és bár hivatalos halálokot még nem közöltek, a kiszivárgott információk arra engednek következtetni, hogy a szíve nem bírhatta a szteroidok és egyéb kemikáliák sokaságát. Krisztián lakásában a rendőrség drogokat is talált, ezzel összefüggésben pár nappal ezelőtt egy dílert őrizetbe is vettek. A bulvárhős halála mélyen megrázta a környezetét.
Felesége, Mazsi a mai napig nem tudta lelkileg összeszedni magát, a kislánya ellátásában az édesanyja és a barátok segítenek neki. Összetört Berki nagyobbik lánya, Zselyke is, aki talán sosem heveri ki, hogy ő találta meg a halott édesapját azon a tragikus napon. A búcsúztatóról Krisztián felesége, Mazsi rendelkezett, így esett a választás a Farkasréti temetőre, annak is az egyik legszebb parcellájára. – Az én édesanyám is itt nyugszik, ez az egyik legszebb része ennek az egyébként is gyönyörű temetőnek – mondja a Bors munkatársának egy gyászoló asszony, aki érdeklődve nézi az előkészületeket – Gondoltam, hogy valami híresség pihen majd itt, mert nagy a sürgés-forgás – tette hozzá. Berki Krisztiántól május 26-án, csütörtökön, 14.30-kor vehetnek végső búcsút azok, akik szerették és tisztelték őt. Lapunk információi szerint több híresség is tervezi, hogy elmegy búcsúzni, hiszen ”A Berki” – ahogy Krisztián nevezte magát – többekkel ápolt szoros barátságot. A képeket a helyszínről alább ön is megtekintheti:

AKTUÁLIS:

Főoldal