Ma este érkezik a szuperhold! ÚJ fejezet nyílik mindenki életében - ILYEN POZITÍV változásokat hoz az életedbe - Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg - skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak FIGYELEM!



Új fejezet nyílik mindenki életében: Május 15 -én érkezik a szuperhold Tiszta lappal indulhatunk. A szuperhold ereje arra fog emlékeztetni minket, hogy lépjünk kapcsolatba a fényes oldalunkkal és használjuk ki a hold mágneses erejét. Hangolódjunk az intuíciónkra és szabaduljunk meg attól, ami visszatart minket. Az életünk egy új fejezete nyílik meg most. A MÁJUSI szuperhold új energiahullámra nyit kaput. Az energia aktivál és feltölt minket, együtt rezeg majd velünk és felkészít minket arra, hogy egy új ciklusba lépjünk.
Ez az energiahullám magasabb rezgésű lesz, mint amivel eddig találkoztunk. Segít új lehetőségeket ébreszteni és egy magasabb tudatosság felé vezet majd minket. Holnapi horoszkóp 2022. MÁJUS 16 - HÉTFŐ.: Telihold van! Legyünk figyelmesek! A Skorpió telihold felteszi az “i”-re a pontot hétfőn. Értékes felismeréseket hoz, amelyek segítségünkre lesznek abban, hogy új időszámítást kezdjünk. Napi horoszkóp következik:
Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
A napi horoszkóp szerint el kellene gondolkoznod azon, hogy mit vársz a jelenlegi kapcsolatodtól. Hogy örök időkre szól, vagy csak szórakozol egy kicsit. Eljött az idő, amikor ezt már el kell dönteni. Vége a könnyű napoknak… Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Telihold van a Skorpió jegyében. Ez egy nagyon jelentőségteljes nap lehet neked, amikor dűlőre jutsz valamivel, lehet ez egy régmúlt sérelem, egy érzés, egy kapcsolat. A Skorpió telihold felteszi a pontot az „i”-re. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Nem kellene folyton kétértelmű megjegyzésekkel mérgezni a párkapcsolatodat. Ha továbbra is szeretetben akarsz élni a társaddal, akkor mutasd ki ezt minden nap. Szeretitek egymást őszintén, és ez ma mindkettőtökben tudatosul. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Munkahelyi problémák tehetik kellemetlenné a napodat. Ha magadba nézel, el kell ismerned, hogy a feladataidat mostanában nem a tőled megszokott alapossággal végzed. Talán már unod? Ez esetben ideje körülnézni, tovább lépni. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
A Skorpió telihold meglehetősen nyugtalanná tesz, de épp ebben a nyugtalanságban születnek meg az új gondolatok… Merre vezet az utad a következő időszakban? Ma fontos válaszokat kaphatsz ezzel kapcsolatban. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Úgy érzed, folyamatosan rossz lóra teszel, pedig ez koránt sincs így. Azért, hogy nem minden terved jön be azonnal, még nem jelenti azt, hogy rossz felé keresgélnél. Csak több türelemre lehet szükséged. Ebből neked valóban kevés van. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)
Ma különösen nehezen viseled el az olyan emberek társaságát, akik folyton csak fecsegnek, és örökké a saját hangjuk bűvöletében élnek. Nem kell tűrnöd, ha ilyet tapasztalsz, egyszerűen lépj le angolosan. Ne is magyarázkodj! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)
Telihold van a Skorpió jegyében. Egy új időszak kezdetét jelzi ez neked. Egy nehéz terhet leteszel, valamitől megszabadulsz, ami nyomasztott, lelki, hétköznapi és spirituális értelemben egyaránt. Munkád gyümölcse is beérik. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)
Izgalmas lehetőségeid lesznek a mai napon. Hogy ezek milyen formában nyilvánulnak meg, az kérdéses, de az biztos, hogy a boldogulását, előrejutásodat szolgálják. Élj velük! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)
Jó lehetőségeid vannak, ideje lenne, hogy végre utána is járj, és ki is aknázd őket. A karrier most nyitott pálya, de ehhez meg kell találni a megfelelő kapcsolatokat. Ma lehetőséged lesz építeni, mert meghívást kapsz valahova. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)
A párviadalok helyett inkább a szövetségeket kellene keresned. Ehhez persze kissé háttérbe kell szorítania a saját egódat. Minél szerényebb tudsz maradni, annál harmonikusabb lehet a másokkal való kapcsolatod. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Halak horoszkóp (02.19-03.20.)
Úgy érzed, van néhány eddig félresöpört gond a kapcsolatodban. Nem olyan nagy a baj azonban, mint amekkorának elsőre gondoltad. Mindent meg lehet beszélni, csak arra ügyelj, hogy higgadt, kedves hangon szólj hozzá. Ha így teszel, nevetés lesz a vége. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

AKTUÁLIS:

Főoldal