Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak-Vízöntő-Halak FIGYELEM! HATALMAS változást hoz a holnapi nap! Holnapi horoszkóp! (HÉTFŐ)Holnapi horoszkóp - Kos:
Még ha fenntartásai is vannak az alternatív gyógymódokkal szemben, akkor is legalább adhat egy esélyt nekik. A természetes összetételű stressz elleni szerek segítségével sokkal nyugodtabban pihenhet. Ne féljen kipróbálni az új dolgokat is. Egy barátja szeretné összehozni valakivel, viszont a hangulata nem éppen a legjobb ehhez. Ne húzza fel magát, inkább mondja el neki őszintén a véleményét. Nem ez a megfelelő módja az ügyei intézésnek. Ne hagyja, hogy csak a kötelezettségei uralják az egész életét, mert így fontos dolgokról fog lemaradni.
Súlyzózzon, vagy ugrókötelezzen kicsit. Észre fogja venni, hogy milyen jó hatással lesz önre a testmozgás. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Holnapi horoszkóp - Bika
Ne hagyja, hogy mások nemkívánatos dolgokat erőltessenek önre. Csakis ön tudja, hogy mi a legjobb saját maga számára. Álljon két lábbal a földön, tartson ki a saját elképzelései és véleménye mellett. Nem csoda, ha egy kellemetlen tapasztalat miatt egy időre hanyagolni akarja a kapcsolatot a másik nem képviselőivel. Ez most kifejezetten jó ötletnek tűnik, hiszen így rendezheti a gondolatait és önmagára fordíthatja a szabadidejét. Ha nem szeretne közértbe menni, vásároljon online. Semmitől sem kell tartania.
Ne csodálkozzon, hogy ennyire jól érzi magát, hiszen az új életmódja jótékony hatással van a szervezetére. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Holnapi horoszkóp - Ikrek
Ikrek - Követni a trendeket, "átlagosnak" lenni, és kisegérként elbújni egyes helyzetekben előnyös lehet, viszont ha megfeledkezik arról, hogy önmaga legyen, akkor csak elég nehezen tudja magára vonni mások figyelmét. Ha sikerül ezt megértetnie önmagával, akkor az már fél siker! Eléggé robotszerűen végzi most a munkáját, mert a gondolatai messze elkalandoznak. Legyen óvatos, nehogy kisebb hibákat vétsen. Relaxáljon és végezzen jógagyakorlatokat. Ha még kezdő ezen a téren, akkor vigyen el valakit magával. Észre fogja venni, hogy a közös élmények megerősítik majd kettejük kapcsolatát. Ma semmi sem megy önnek úgy, ahogyan kellene. Ez egyszerűen nem az ön napja. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Holnapi horoszkóp - Rák
A csillagok állása rendkívül kedvező önre nézve, ezért aztán nem is csoda, hogy remek hangulatban van. Használja ki minél jobban ezt a periódust, és élvezze ezt a nagyszerű napot. Ne legyen alázatos; nem kell tolerálnia a partnere viselkedését, ha nem tetszik önnek, amit csinál. Mondja meg neki, hogy mi zavarja. Ön remek vicceket ismer és pozitív energiával tölt fel másokat. Ne engedjen a kísértésnek, ez számos későbbi probléma forrása lehet. Ezért jobban jár, ha óvatos marad ebben a periódusban. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Holnapi horoszkóp - Oroszlán
Érdemes időnként egy kicsit leszakadnia másoktól. Tény, hogy a remek jellemvonásinak köszönhetően több igaz barátja is van, de időről-időre saját magával is muszáj azért törődnie. Lassítson le, és ne stresszelje túl magát. Vegyen egy mély lélegzetet és figyeljen a teste jelzéseire. Egy szakítás után az ember úgy érezheti, hogy soha többé nem lesz már "nyeregben". Ez csak egy időszakos érzés. Gondoljon rá, hogy hamarosan találkozni fog azzal a személlyel, akinek köszönhetően minden megváltozik az életében. Még ha egyedül is szereti a kedvenc sportját űzni, akkor is tegyen kivételt és vigye el magával az egyik barátját is. Ne csak önmagára és a kényelmére gondoljon. Időnként ki kell lépni a saját komfortzónánkból. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Holnapi horoszkóp - Szűz
Ez a napja minden szempontból pozitív lesz. Intellektuálisan a csúcson lesz, ezért ha valamilyen jó ötlete támad, akkor fogadja el azt. Ne vessen el semmilyen forradalmian új elképzelést, mert megehet, hogy a későbbiek során megbánja majd, ha így tesz. Igaz áttörést érhet el. A rokonai nem fordítottak túl sok figyelmet önre az elmúlt időszakban, és meglehet, hogy bizonyos pletykákat hallottak önnel kapcsolatban. Öntsön tiszta vizet a pohárba, így elkerülheti a vitákat. Menjen be korán dolgozni, mert a főnökének valószínűleg fel fog tűnni a dolog. Ön irigyli azokat, akik üdék és szépek, de ezért ön is tehetne, ha akarna! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Holnapi horoszkóp - Mérleg
Amikor az utcákat rója, járjon mindig nyitott szemmel, és figyeljen a környezetére is, mert soha nem tudhatja, hogy mikor fut össze egy olyan érdekes emberrel, aki később még fontos lehet az ön számára. Ha álmodozással tölti az időt és nem figyel oda eléggé, akkor könnyen meglehet, hogy elszalasztja az alkalmat, hogy találkozhasson ezzel a fontos személlyel. Bővítse az ismerősei és a barátai körét. Ha buliba invitálják, akkor fogadja el a maghívást. Mindig jól jön az embernek, ha új kapcsolatokkal bővítheti az ismeretségi körét. Még az is lehet, hogy rálel a lelki társára közöttük. Fogadja meg a kollégái tanácsait, mivel segíteni szeretnének önnek, és így sokkal jobban fog boldogulni. Ne feledkezzen meg a barátairól, szánjon némi időt rájuk is. Ha másra nincs is ideje, egy közös kávézást azért csak össze tud hozni. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Holnapi horoszkóp - Skorpió
Tekintsen mindig előre, ne rágódjon a múlton, hiszen senki nem képes azt megváltoztatni. Tanuljon a hibáiból, bocsásson meg önmagának és koncentráljon a jövőre, hiszen kiváló periódus elé néz. Ne hagyja, hogy a hangulatát megzavarják a környezetében lévő emberek. Maradjon nyugodt, így "megfertőzheti" őket is a jó kedvével. Lehet, hogy az egyik munkatársa kissé szemtelen önnel, de ne zaklassa fel magát miatta, hiszen az nem tenne jót a munkahelyi teljesítményének. A színház rendkívül szórakoztató lehet, azonban ez attól is függ, hogy mely műfajt kedveli igazán. Érdemes utánanéznie, hogy milyen darabra szeretne jegyet váltani, nehogy később kellemetlen meglepetés érje. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Holnapi horoszkóp - Nyilas
Ha magányosnak érzi magát, akkor ne féljen megtennie azt a lépést, amivel enyhítheti a magányát. Például akár egy házi kedvencet is beszerezhet, és a segítségével könnyebben megbirkózhat ezzel a periódussal és elterelheti a negatív gondolatait is. Ne hagyja, hogy az önről szóló pletykák kihozzák a sodrából. Meg kéne fogadnia a barátjának a tanácsát és fel kéne keresnie azt a helyet, amit ajánlott önnek. Egy kicsit több időt kell szánnia arra, hogy jobb legyen a kondíciója. Mostanában túl sokat lazsált. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Holnapi horoszkóp - Bak
Az esetek nagy részében mindig tudja, hogyan oldjon meg bármilyen bonyolult élethelyzetet, azonban most valami miatt csődöt mond a problémamegoldó képessége. A csillagok állása nem kedvező az ön számára, ezért próbálja most az energiát olyasvalamire fordítani, amiben biztos, hogy nem követhet el hibát. A gondolatai kizárólag csak a partnere körül forognak, de ne hagyja, hogy elvakítsák az érzelmei és ne viselkedjen irracionálisan. Fontolja meg alaposan, hogy érdemes-e energiát fektetnie egy relatíve bizonytalan kimenetelű dologba, még akkor is, ha az adott feladattal járó bónusz rendkívül csábító. Ön mostanság eléggé hangulatember. Fontolja meg, hogy talán érdemes lenne egy kis rendszerességet csempészni az életébe. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Holnapi horoszkóp - Vízöntő
Ha úgy érzi, hogy nem működnek ön körül megfelelően a dolgok, akkor ne féljen megtenni a szükséges lépéseket még akkor sem, ha ezáltal némi kockázat vállalására is kényszerül. Később tudatosulni fog önben, hogy jó döntést hozott. Még akkor is ügyeljen a jó modorra, ha valamelyik barátjával beszélget. Vegye figyelembe, hogy bizonyos témák kellemetlenül érinthetik egy adott ismerősét. Próbáljon ki valami újat, bármi olyat ami rendhagyó, és szakítson a sztereotípiákkal. Az egészség a legfontosabb dolog az életben; vegye komolyan az olyan kisebb testi tüneteket is, mint a megfázás. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Holnapi horoszkóp - Halak
Ne féljen az egyedülléttől. Nem érdemes olyan emberek társaságában lennie, akikkel nem jön ki jól, csak azért, hogy együtt legyen valakikkel. Használja ezt az időt arra, hogy rendbe szedje a gondolatai, és sokkal tisztábban fogja látni, hogy mit várhat el az élettől. Most semmiféleképpen nem szabad lustálkodnia, még akkor sem, ha mások pont ezt teszik a környezetében. A főnöke észre fogja venni az erőfeszítéseit. Menjen el kirándulni a természetbe. Ha az időjárás nem kedvező hozzá, akkor tervezze meg a nyaralását. Ne legyenek önmagával szemben túl nagy elvárásai. Az igazgatói pozíció még várat magára. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

AKTUÁLIS:

Főoldal