Leesett a rajongók álla! - Hihetetlen, de Ő volt Galambos Lajos első felesége!



Ezzel az asszonnyal élt együtt 1999-ben Galambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi. Gréti és mostani felesége, Boglárka akár testvérek is lehetnének! A Blikk egy korábbi cikke szerint Galambos első felesége, a válás után a férfi egyik barátja oldalán talált rá a boldogságra. Boglárka és a zenész között lassan bontakozott ki a szerelem. Három gyerekük született, és nagy boldogságban élték meg a szakmai, valamint magánéleti sikereket.
Egészen 2015-ig, amikor is a zenész 125 napra börtönbe került. Galambos Lajos peréről később írunk részletesen, ám az idekívánkozik, hogy a bírósági hercehurca hosszú folyamat, valamint az, hogy a neje a csendet, a békét igényelte, a férfi pedig mondhatni kergeti a rivaldafényt, azt igencsak megsínylette a kapcsolatuk. „Nem tagadom, a bírósági ügyem igencsak megsínylette a házasságunkat Bogival, úgy is fogalmazhatnék, hogy ráment a kapcsolatunk. Nem tolerálja az ezzel kapcsolatos nyilatkozataimat, úgy érzi, hogy kiteregetem a magánéletünket, csakhogy én mindig is a nyilvánosság kereszttüzében éltem. Ez nem a meghurcoltatásomtól fogva van így, hanem évtizedek óta” – mondta házasságáról Galambos 2019-ben a Borsnak. Amire a legtöbben keresnek:
Lagzi Lajcsi/Galambos Lajos lánya: Galambos Lajosnak és Boglárkának három gyereke van. A legidősebb Boglárka, aki 1998-ban született, őt követte Lajos 2000-ben, és István 2001-ben. A zenész gyermekeit többször is láthattuk, például korábbi Story-gálákon, ám mind közül Bogival foglalkozik a legtöbbet a sajtó. 2018-ban például azzal került be a hírekbe, hogy saját ruhákat és cipőket tervez, pár hónappal később pedig azért írtak róla, mert többször bulizott együtt a szinglivé vált Hajdú Petivel, aki egyébként a család barátja. 
Hogy mi a helyzet az öccseivel? Nos, egy korábbi interjúban Galambos elmondta, hogy Lala fia pénzügyi területen dolgozik, és elhatárolódik a szerepléstől.
Ám István sokkal nyitottabb a szereplésre, de alapvetően az ügyvédi pálya érdekli. „Nyilván elsősorban az én ügyem sarkallja a jogi pályára, szeretne engem védeni. De nagyon remélem, hogy mire ő elvégzi a jogi egyetemet, addigra az én ügyem már tisztázódik” – mondta a Borsnak Galambos. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal