Hétfőn egyszerre lesz, szuper hold, vér hold, kék hold, és holdfogyatkozás! ILYEN pozitív változásokat hoz az életedbe: - Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg - skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak FIGYELEM!



Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg - skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem! A legenda szerint ilyen csak nagyon ritkán látható, ezért aki a holdfogyatkozás alatt kíván, majd egy gyertyát gyújt, az rá 15 napra teljesül. Új fejezet nyílik mindenki életében: Május 16 -án érkezik a szuperhold Tiszta lappal indulhatunk.A szuperhold ereje arra fog emlékeztetni minket, hogy lépjünk kapcsolatba a fényes oldalunkkal és használjuk ki a hold mágneses erejét. Hangolódjunk az intuíciónkra és szabaduljunk meg attól, ami visszatart minket. Az életünk egy új fejezete nyílik meg most.
A Májusi szuperhold új energiahullámra nyit kaput. Az energia aktivál és feltölt minket, együtt rezeg majd velünk és felkészít minket arra, hogy egy új ciklusba lépjünk. Ez az energiahullám magasabb rezgésű lesz, mint amivel eddig találkoztunk. Segít új lehetőségeket ébreszteni és egy magasabb tudatosság felé vezet majd minket. Holnapi horoszkóp 2022. május 13.: a Mérleg előtt új utak nyílnak meg, a Skorpió bevonzza, amire vágyik.  A Mars és a Nap fényszöge nagyon erős energiákat jelez péntek 13-ra. Még az is lehet, hogy most kimondottan szerencsésen alakul nekünk ez a nap… Napi horoszkóp következik.
Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
A napi horoszkóp szerint a Nap és a Mars fényszöge hat, ami nagyon erőteljes energia.
Most mindenhez van kedved/erőd, amit csak kitűzöl magad elé, de ez az energia túl is tud csordulni, és akkor egy pillanat alatt semmissé teheted az addigi erőfeszítéseidet. Uralkodj az indulataidon! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
A hátráló Merkúr miatt ma elöntenek a teendők, ezek között lehet olyan is, amit egyszer már megcsináltál, most mégis újra kell. A munkahelyeden éppen úgy hegyekben áll a munka, és még az otthonodban is váratlan megoldandó problémák sokasága vár. Mintha minden egyszerre romolna el. Nincs más lehetőség, állnod kell a sarat! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Valamiért elégedetlen vagy a partnereddel, de ez csak akkor, és annyiban jogos, ha meg is beszéled vele az elégedetlenséged okát. Ha mindenki csak a saját fejében beszélget, azzal aligha születik meg a várt egyetértés. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Ha eddig munka nélkül voltál, akkor ma sikeresen pályázhatsz meg egy állást. Szerződést azonban még ne írj alá a hátráló Merkúr miatt! Ha van már munkád, akkor pedig alkalmad nyílhat bővíteni a lehetőségeidet. Ehhez azonban nyitott szemmel, füllel kell járnod. Ne tétlenkedj tovább! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
A szokott módon kezdődik a napod, de valamilyen hír kizökkent fásultságodból. Nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy jó-e vagy rossz, amit hallasz, de az biztos, hogy gyökeresen megváltoztat bizonyos dolgokat az életedben. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Ne akarj mindent egyszerre megváltoztatni az életedben. A túlságos sok változtatásnak az a hátránya, hogyha nem jól sül el, akkor a végén nehéz lesz feltárni, hogy mi is a baj oka. Lassíts, és figyelj jobban magadra! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)
Új lehetőségeid, új perspektíváid adódhatnak. De te a réginek is éppúgy meg akarsz felelni, mint az újnak. Talán lehetetlen egyszerre mindent. Egyszerre egy dologra fókuszálj, mert a Mars és a Nap fényszöge jelzi, hogy abban célt fogsz érni. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)
A Mars és a Nap fényszöge erős tüzeket gyújt benned. Most mindent, amit csinálsz, különösen nagy hittel és magabiztossággal teszed, és kristálytisztán látod magad előtt a hosszú távú céljaidat is. Nagy ma a teremtő erő benned! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)
A hátráló Merkúr jelzi, hogy valakivel összejöhetsz újra, akivel korábban szakítottál, vagy aki téged hagyott el. A múlt fájdalmai mára már szerencsésen elmúltak. Ez alapot adhat egy új kezdetnek. Másként, máshogy, talán egész más viszonyban, de egymás boldogságára lehettek.
Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)
Próbáld meg az erődet, a gondolataidat jobban összpontosítani. Ha igazán céltudatos akarsz maradni, akkor ne foglalkozz ma felesleges dolgokkal. Van, ami hiábavalóan aggaszt. Tekints el tőle, mintha nem is lenne. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)
Igazán szerencsés napra számíthatsz: szinte minden sikerül neked amit elhatároztál. Ha valamiben mégis sikertelenséget tapasztalsz, az azért van így, mert talán nem arra vezet az utad. Törj magasabbra! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Halak horoszkóp (02.19-03.20.)
Könnyen ébredsz, és már reggel jó hangulat tölt el, ami persze kisugárzik a környezetedre is. Valóban, a mai napon szárnyalsz, repül a lelked. Ragadj magaddal mást is! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
A „kék hold” két és fél évente rendszeresen előfordul,a szerdai kék hold egyben szuperhold is lesz, ekkor ér ugyanis az égitest a perigeumra, vagyis pályája földközeli pontjára.
„A szuperhold nagyjából 14 százalékkal fényesebb a szokásosnál” Ráadásul a Föld árnyéka nem fekete lesz a Holdon, hanem vöröses színű, mert a Nap fénye a Föld légkörének molekuláiról verődik majd vissza. Ugyanez okozza azt is, hogy a naplementét vörösnek látjuk. A kék hold kifejezés pedig egy másik jelenségre utal. Minden évszakban háromszor van újhold, ezen a télen azonban négyszer, és amikor ez történik, a négy újhold közül a harmadiknak kék hold a neve.

AKTUÁLIS:

Főoldal