KIKERÜLT! EZ okozta Berki Krisztián végzetét: - Nyugodjon Békében!Az utóbbi években megrendült Krisztián egészsége, többször is mentők vitték el. Berki Krisztiánnak egész életében hiányzott a család, az a szeretet, ami egy igazi családot körülvesz. Hidvégi Tünde pici kora óta ismerte őt, és ahogy Mazsi fogalmazott, ő volt Krisztián pótanyukája. Berki Krisztián Tünde családját tekintette vérszerinti családjának, és a közös ünnepek, a közös floridai, vagy más külföldi nyaralások összekovácsolták őket.
Tünde komoly családi titkok tudója, és bár nem beszél a legsúlyosabbakról, azt azért megosztotta velünk, hogy a család szerint mi vezethetett a tragédiához… Mind a két nagyfiammal és a férjemmel is nagyon jó volt Krisztián viszonya, mi ketten meg imádtuk egymást. Nem is tudom elmondani, mennyire sokkolt a halálhíre… Ő egy szív-lélek valaki volt. Egészen más, mint amilyennek mutatta magát a médiában. Felénk ő egy nagyon jámbor, szelíd gyerek volt, akit csak szeretni és óvni lehetett. Mi voltunk azok, akik sokszor láttuk őt sírni, és akikben maradéktalanul megbízott.
Így tudtunk arról, hogy komoly egészségügyi problémái voltak, és többször is elvitte a mentő. Ez nem fért bele abba a képbe, amit ő magáról mutatni akart a külvilágnak, ezért titkolta. Soha nem ivott. Miután sok ünnepet, bulit töltöttünk együtt, bátran mondhatom, hogy úgy kellett beleerőltetni koccintásnál egy-egy korty alkoholt. A drogosokat pedig megvetette. Viszont óriási testképzavara volt, ami mellett egy rendkívüli, gyerekkora óta hordozott kisebbségi komplexussal is küzdött. Olyan szereket nyomott magába, amit nem kellett volna. Nem szeretett edzeni, mert lusta volt hozzá, inkább az anyagokat tolta. Mert ahhoz ragaszkodott, hogy megmaradjon a nagy ősgorilla látszata, hogy jól nézzen ki, miközben belül egy icipici kisgyerek volt. Az kizárt dolog, hogy öngyilkos lett volna. Viszont rettenetesen hiú volt. Kétszáz volt a vérnyomása, de ő továbbra is tolta magába a szereket. Véleményünk szerint az történt a végzetes estén, hogy a lakásban rosszul lett, és kiment az erkélyre, hogy friss levegőt szívjon.
Valószínűleg ismét rosszalkodott a cukra is, mert a kezében volt a kristálycukor, nyilván azért, hogy vegyen be belőle. De aki a cukortól bekómál, az elalszik. Szerintem Krisztiánnal is ez történt, és megállt a szíve…Én ismerem Krisztián igazi családját. Rájuk soha nem volt jellemző az öngyilkosság, de még a hajlam sem! Pedig az utóbbi időben már sokkal rosszabbul mentek az anyagi dolgai, zavarta, hogy az egészségi állapota miatt nem szedhetné a testépítéshez szükséges anyagokat sem, és már a magánélete sem volt boldog. Ezek mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy bekövetkezzen a tragédia…

AKTUÁLIS:

Főoldal