EZ KOMOLY?! SHANE TUSUP MÁRIS MEGÁLLÁS NÉLKÜL CSAJOZIK! FIGYELJÉK KI AZ ÚJ KISZEMELTJE!! EZ NAGYON DURVA: - Egyenlőre nem találjuk a szavakat..Az edző a már bevált taktikát alkalmazza: a neten veti ki a hálóját különböző lányokra. Alig néhány napja, hogy Shane Tusup ujjáról lekerült az örök szerelembe vetett hitét szimbolizáló eljegyzési gyűrű, a köztudottan lobbanékony úszóedző máris elképesztő elánnal vetette bele magát a csajozásba! Sőt, már a hivatalos bejelentés előtt ostromolta a kiszemeltjeit!
Nagyon úgy tűnik, hogy cseppet sem viselte meg a szakítás, miközben Szabó Zsófi csütörtökön a Reggeliben sem volt látható, annak ellenére, hogy meghatározó arca a műsornak. Vajon csak őt ütötte szíven, hogy a várva várt álomesküvőből nem lesz semmi? Nos, ezt nem tudhatjuk, és az okokról is mindenki hallgat. Az viszont biztos, hogy Tusup a már korábban is bevált taktikát alkalmazza: a virtuális térben veti ki a hálóját és vár a prédára.
A Reddit nevű közösségi oldalon egy Emese nevű, egyébként személyi edzőkénz dolgozó influenszer azt állította, hogy a szintén sportmániás Tusup már legalább egy hete bombázza őt üzenetekkel, valamint sorra lájkolja az edzős képeit. “Egy hete kb nem értettem, miért írkál a Shane. Aztán most már igen… mondjuk nekem az engedélykéréseimben homokozik” – fogalmazott a lány, utalva arra, hogy nála nem ért célt az önbizalomtól duzzadó férfi próbálkozása.

“Végül is, pont az edzős képeimre reagálgat. Bár még nem kaptam egy halál tipik kardiózhatnánk együtt üzit” – írta Emese több sírva nevetős emoji kíséretében.

Érdekes, hogy Shane annak idején, egészen pontosan tavaly augusztusban Szabó Zsófi meghódítását is a közösségi médiában kezdte el, afféle virtuális lovagként szórta rá a bókokat. Elsőként azzal a ténnyel kapcsolatban írt neki figyelemre méltó üzenetet, hogy a műsorvezető lefutott 14 kilométert. „Teljesen le vagyok nyűgözve! Fogalmam sem volt, hogy ilyen tehetséges sportoló vagy? Mikor hívhatlak ki, hogy tudom-e tartani veled a lépést?” – írta akkor Tusup, és hát valljuk be, ez már felér egy randimeghívással. Nem sokkal később a műsorvezető újra futott, újra posztolt, Shane pedig ismét megragadta az alkalmat egy laza flörtre. A szóban forgó képen Szabó Zsófi egy tarka mintás nadrágot viselt, ez ragadta meg a férfi fantáziáját.
„Az előny mellé, amit kértem… kell majd szereznem egy futóshortot, hogy passzoljon ehhez a macskanadrágodhoz” – írta. Nos, a netes üzengetésből álomszerűnek tűnő szerelem, mesés monacói kiruccanás és romantikus lánykérés lett. Majd néhány napja rejtélyes szakítás. Az okokról mindenki csak találgat, egyesek szerint Shane erős személyisége akarva-akaratlanul egy alá-fölé rendeltségi viszonyt alakított ki, amibe egy szintén erős személyiségű nő nem tud belesimulni. Az edző – úgy tudjuk – olyannyira akaratos, hogy a saját akaratát tűzön-vízen keresztül érvényesíti. Bár ez edzőként sikereket hoz, a párkapcsolatában ez nem volt célravezető és emiatt heves viták alakultak ki. Zsófi egy komolyabb összezördülés során pánikrohamot kapott, amit Shane nem kezelt túl jól. A Bors is erről számolt be. A Redditen felbukkant Emese mellett egyébként egy másik, ismert magyar nő is azt állította, hogy Shane már akkor kikezdett vele, miközben Zsófival flörtölt. Persze mivel most már hivatalosan szingli, ezt nyugodtan megteheti.

AKTUÁLIS:

Főoldal