Döntött! VÉGE! Kökény Attila elköltözött feleségétől, inkább egyedül folytatja tovább..



Döntött! Vége! Kökény Attila elköltözött feleségétől, inkább egyedül folytatja tovább.. Kökény Attila elköltözött feleségétől: fogmosás közben durván összevesztek - videó! A házaspár természetesen azóta kibékült egymással, de ők tényleg bármin képesek összeveszni.
Kökény Attila nem sokszor beszél arról a nyilvánosság előtt, hogy milyen balhék szoktak előfordulni a családjukban, ám most az énekes felesége, Aranka a Drágám, add az életed! című TV2-es vetélkedő forgatásán mesélt egy korábbi perpatvarukról. Ki az a pár, aki fogmosás közben is összeveszett már azon, ki ért oda előbb a csaphoz vízért? – tette fel a kvízkérdést Till Attila a Drágám, add az életed! pénteki adásában, a helyes válasz pedig a Kökény-házaspár volt. „Attila szereti a pacalt, én egyáltalán nem eszem.
Amit ő eszik, azt én nem eszem. A vitánk pedig azért van, mert minden apróságon tudunk veszekedni. Egyszer el is költözött otthonról, két napra” – fejtette ki Kökény Aranka. Kábé így volt. El kellett költöznöm. – mondta Attila, aki talán egy vagy két nap múlva költözött csak vissza az énekes. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal