1 PERCE ÉRKEZETT: Az egész országot megrázó súlyos baleset történt! Közel 10 km-es a torlódás az M1-es autópályán,csak egy sávon lassan halad a forgalom! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres. EZ történt pontosan:



Az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Zsámbék térségében kigyulladt egy kamion. A 31-es km-nél mindkét pályaoldalt lezárták. A rendőrség letereli a forgalmat, Hegyeshalom felé, a 26-os km-nél a Zsámbék/Herceghalom csomópontnál, az ellenkező, Budapest felé vezető oldalon a 39-es km-nél lévő Óbarok/Bicske csomópontban! Kamion ég az M1-esen.
A Győr felé vezető oldalon, Mány térségében csaptak fel a lángok. Kigyulladt egy kamion az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, Mány térségében, a 30. és a 31. kilométer között szombaton kora délután. Teljes terjedelmében ég a jármű. A bicskei önkormányzati tűzoltók oltják a lángokat. Az érintett sztrádaszakaszt mindkét irányban lezárták, nagy a torlódás – tájékoztat honlapján a katasztrófavédelem. 
Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a 19-es km-nél lévő szigetszentmiklósi csomópontban a kihajtón aszfaltoznak, ezért vasárnap 20.00-ig lezárták.
Így a szigetszentmiklósi pihenőhelyen található, szolgáltató létesítmények ideiglenesen kizárólag a Csepeli út felől közelíthetőek meg. A terelőutat sárga táblák jelzik. Az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Bag térségében a vasút feletti híd dilatációs szerkezetét javítják. A 42-es km-nél csak egy sáv járható, a munkaterület mögött 3-4 km-es torlódás alakult ki. Az M5-ös autópályán, Kecskemét térségében burkolat felújítási munkák kezdődnek. Az átterelési pontok közelében, a 71-es és a 78-as km-nél a műszaki átjárókat elbontják, és sárga ideiglenes burkolati jeleket festenek fel, az aktuális munkaterület mellett csak a leállósáv járható, mögötte 3-4 km-es torlódás alakult ki. A terelés kiépítését követően, ma délutántól, Kecskemét térségében, a 71-es és a 78-as km között a Röszke felé vezető oldal egyik sávját az ellenkező, Budapest felé vezető oldalra terelik át. A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor meghaladta 3 km-t. A 82-es főúton, Veszprémvarsány és Bakonypéterd között a 832-es főút csomópontját körforgalmúvá építik át.
A munkaterületnél jelzőlámpa irányít, a csatlakozó útszakaszon torlódik a forgalom. Debrecenben ezen a hétvégén rendezik a már hagyományosnak számító tavaszi kirakodó vásárt. A 35-ös főút átkelési szakaszát, a 79-es és a 81-es km között vasárnap éjfélig lezárták. A terelő utat táblákkal jelzik.Felújítják a 13-as főutat, az M1-es autópálya és Komárom között, több szakaszon félpályás lezárásra készüljenek!Komáromnál átépítik az 13-as és a 132-es főúti csomópontot, emiatt lezárták, a forgalmat a városon keresztül terelik. fotók:illusztráció!! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal