TALPIG NÉPVISELETBEN, ÁTSZELLEMÜLVE ÉNEKELTE TÓTH GABI A HIMNUSZT A FIDESZ KAMPÁNYRENDEZVÉNYÉN, DE AMI EZUTÁN TÖRTÉNT, AZ MINDENKIT LEDÖBBENTETT: - VIDEÓ!


A mostani választási kampány hajrájában rengeteg népszerű előadó jelent meg a kormánypártok vagy az ellenzék kampányrendezvényein. Nagy Ervin és Nagy Zsolt színészek például különböző ellenzéki eseményeken tűntek fel. Győzike, Kis Grófo és Tóth Gabi pedig fideszes rendezvényeken tették tiszteletüket. Győzike például az első sorban sétált a Békemeneten, aztán néhány nap múlva be is lépett a Fideszbe. Kis Grófo magához a miniszterelnökhöz ment fel a Várba, onnan csodálta meg a kilátást. Tóth Gabi a pénteki Borsnak adott egy interjút, melyben hitet tett a mostani kormány mellett:
“Mikor bízzak a rendszerben, ha nem most, amikor a legfontosabb a biztonság, minden család életében” – hangsúlyozta. A Fidesz székesfehérvári kampányrendezvényén, ahol Orbán Viktor is felszólalt, ő énekelte el a Himnuszt. Teljesen átszellemülve, talpig népviseletben:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal