MOST ÉRKEZETT: Tovább folytatódik az Orbán - Márki-Zay háború! Márki-Zay OLYAT mert tenni, amire még SOHA nem volt példa a választások előtt… EZT figyeljék:


Márki-Zay Péter gúnyolódva hívja újra vitára Orbán Viktort. Ismét vitára hívta Orbán Viktort Márki-Zay Péter – ezúttal azonban volt egy csavar a felkérésben. Az Egységben Magyarország miniszterelnök-jelöltje egy képmontázst is tett a posztba:
Azon Orbán egy széken állva beszél egy tömeghez, a másik képen pedig Márki-Zay tart egyet, felajánlva azt a miniszterelnöknek. A képre azt írták: „Ha mégis kiállna vitára, én szívesen biztosítok hozzá széket”. Azt a 444.hu szúrta ki, hogy Orbán Viktor a kampány hajrájában általában egy kisszéken állva szokott az összegyűlt tömeghez beszélni. Korábban többször volt már élcelődés tárgya Orbán Viktor magassága, a leginkább elhíresült eset talán az volt, amikor a 190 centi feletti Karácsony Gergely egy interjúban megjegyezte, hogy míg Orbán alacsony és kövér, addig ő magas és vékony. Később emiatt bocsánatkérésre kényszerült. 

AKTUÁLIS:

Főoldal