Steiner Kristófék a második esküvőjükre készülnek és gyermeket is akarnak, EKKOR FOG ÉRKEZNI A BABA: - Videó!



Gyermeket akar férjével Steiner Kristóf ,EKKOR FOG ÉRKEZNI A BABA! Kristóf és férje, Nimi úgy döntöttek, újra megpecsételik a szerelmüket, ismét összeházasodnak. Már az esküvő helyszíne is megvan. A pár jelenleg egy görög kis faluban, Methanában él, ahol többek közt falusi turizmussal foglalkoznak, az oda utazó vendégek legnagyobb örömére. Gyakran hazalátogatnak Magyarországra:
Nemrég például egy főzőshow-ban is részt vettek, mivel a gasztronómia szerelmesei. – Jelenleg Görögországban élünk, egy tradicionális görög kőházban, a nagy álmunk pedig az, hogy vegán elvonulásokat tartsunk, tudjunk meditálni és főzni is egy helyen. Mivel nem élünk már Izraelben, és nem létezik már ott civil házasság, ez egyfajta státusz. Nekünk vízum státuszunk volt, ami lejárt, így ebben a pillanatban nem is vagyunk házasok, amit orvosolnunk kell. Nimi az édesapja révén portugál is, így Portóban könnyen össze tudunk majd házasodni augusztusban. Ez papírtörténet is, ugyanakkor jó ürügy arra, hogy ismét bulizzunk egy jót – mesélte lelkesen a Reggeli adásában.
– Rengeteget dolgozunk, ezért úgy éreztük, szükségünk van arra, hogy még tapasztaljunk és lássunk a világból, mielőtt egy következő szintre emelnénk a családi életünket, ami a gyermeknevelést és egy saját ingatlan vásárlását jelenti – árulta el a Blikknek Kristóf, aki a legszívesebben egy örökbefogadásban venne részt.

AKTUÁLIS:

Főoldal