Rettenetes, ép ésszel fel nem fogható dolgot tett 2 éves kisfiával Ez a magyar "anya"! Édesapja figyelmezteti az összes szülőt! EZ okozta a csöppség halálát! - Nyugodjék békében!


Rettenetes, ép ésszel fel nem fogható tragédia történt, melynek során egy Olaszországban tartózkodó magyar anya több késszúrással megölte a kisfiát, azért mert a gyermeket az apának ítélte a bíróság. Több késsszúrás A Bors beszámolója szerint a gyermekkel több késszúrással végeztek, a mellkasán és a nyakán is találtak sérüléseket.
A nőnek a magyar bíróság döntésének értelmében péntek délután át kellett volna adnia a gyermeket a budapesti apának, azonban ezt nem tette meg.  Fotókat készített. Az anya, miután a kétéves kisfiút brutális módon kivégezte, a gyermek holttestéről fotókat készített, amiket aztán elküldött az Apák az Igazságért Közhasznú Egyesület elnökségének egyik tagjának, – Kalmár Lászlónak – azzal a szöveggel, hogy a gyermek most már senkié nem lesz. A fotókat Kalmár László küldte tovább a gyermek édesapjának.
A nő ezt követően pedig a kicsi élettelen testét a Lidl pénztárának szalagjára helyezte. Apák az igazságért. A borzalmas tragédia hírét az Apák az igazságért nevű Facebook csoportban is megosztották, ahol azt írták: “A mai napon egy szőrnyű esemény árnyalja be egyesületünket. Minap beszámoltunk arról, hogy ideiglenes elhelyezés történt egy budapesti bíróságon az édesapához – aki egyesületi tagunk – áthelyezték a gyermeket azonnali hatállyal. Sajnos, a mai napon az édesanya ahelyett, hogy a gyermeket az édesapának átadta volna, meggyilkolta őt. Az Egyesületünk részvétét fejezi ki az édesapának és a családnak.” A rendőrség megerősítette a hírt.
A lap megkereste a rendőrséget is, a BRFK pedig tudatta, a hír sajnos igaz. Mint mondták az olasz hatóságokkal már felvették a kapcsolatot, elkezdték az adategyeztetést. A nyomozást pedig az olasz hatóságok folytatják majd le. Az apánál helyezték el ideiglenesen a gyermeket. A bíróság egyébként a múlt héten döntött arról, hogy ideiglenesen az apánál helyezi el a gyermeket, azonban az anya ebbe képtelen volt beletörődni, ezután szökött a kicsivel az olaszországi Perugiába, olasz médiaértesülések szerint egy ismerősénél húzta meg magát. Küzdöttek a kicsi életéért, de már hiába. A helyi lapok információi szerint a kicsi életéért a mentősök még küzdöttek, a boltban megpróbálták újraéleszteni, ám hiába, a gyermek addigra már halott volt. Bevitték a nőt a rendőrségre.
A lapok azt írták az anyát ezt követően azonnal bevitték a helyi rendőrségre, ám olyan zavart állapotban volt, hogy azt sem tudták megállapítani, milyen kapcsolatban is volt pontosan a gyermekkel. Megszólalt az olasz település polgármestere is: A helyi hatóságok azonnal elrendelték az ügy vizsgálatát, Cittá della Pieve polgármestere, Fausto Risini pedig megrendülten nyilatkozott az Il Giornalénak: “Nincsenek szavak arra, ami történt. Egész Cittá Della Pievét megrázta és sokkolta az eset, és csak erre a kétéves kis angyalkára tudunk gondolni.” – mondta.  Kiemelt kép: Illusztráció Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal