RENDKÍVÜLI!! Elkezdődött! "Készüljetek!" - Zelenszkij drámai figyelmeztetése az atomcsapásra! SAJNOS ez már nem vicc, EZ történik Ukrajnában:


Az ukrán elnök szombaton éjszaka közzétett videójában arról beszélt, nem csak országának, de az egész világnak készülnie kell arra, hogy Putyin atomfegyvert fog bevetni a háborúban. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök bármeddig hajlandó elmenni, hogy véget vessen az orosz szempontból is katasztrofálisra sikerült háborúnak:
És ehhez atomfegyvert is képes bevetni - közölte az államfő. Zelenszkij az ukrán állami médiának adott interjúban a nyugatot ismét figyelmeztette, jóval konkrétabban: azt mondta, itt az ideje annak, hogy készleteket halmozzon fel a világ a sugárzás elleni tablettákból, és tömegesen nekilásson az óvóhelyépítésnek, a legrosszabb forgatókönyvre készülve. Az interjút az elnök Telegram-csatornáján tette közzé.
Zelenszkij pénteken már beszélt arról, hogy Putyin az ukrán harctéren taktikai nukleáris fegyvert vethet be. Akkor a CNN-nek nyilatkozva azt mondta: Nemcsak nekem, az egész világnak, az összes országnak aggódnia kellene, mert lehet, hogy ez nem valós információ, de az is lehetséges, hogy igaz. Forrás: Blikk.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal