MOST jött az egész országot lesújtó hír! Tragikusan fiatalon hagyott itt minket! Emléked örökre a szívünkben őrizzük! Gyászoljuk Liptai Klaudia..


Könnyfakasztó videóval emlékezett meg Gesztesi Károlyról Liptai Klaudia – ma lenne 59 éves. A színész-műsorvezető megható videóval emlékezett meg egykori férjéről a születésnapján. Liptai Klaudia és családja számára Gesztesi Károly emléke ott van a mindennapjaikban, az ünnepeikben, a nevetésükben és a könnyeikben.
Az ország szeretett színésze ma ünnepelné 59. születésnapját. Volt felesége egy megható, videóval emlékezett róla. Az alig harminc másodperces videót a közösségi oldalán osztotta meg Liptai Klaudia. A felvételen régi képek tűnnek el, amin Gesztesi Károly és közös gyermekük, Panna szerepelnek. – Ma lennél 59. Ma vagy 59. Mert vagy. A mindennapjainkban, az ünnepeinkben, a könnyeinkben, a nevetésünkben.
Átjárod az ölelést amikor Pankát magamhoz szorítom. És amikor földre kényszerít a fájdalom mert nincs több találkozás, akkor meghallgatom ezt a dalt és hiszem vár valahol egy másik békés táj – írta a megható sorokat szombati Facebook-bejegyzésében Liptai Klaudia. Mint ismert, Gesztesi Károly több mint két éve hunyt el tragikus hirtelenséggel. Az egész országot megrázta, amikor kiderült, a legendás színész vezetés közben rosszul lett a Ferdinánd hídon, a Nyugati tér közelében. Később kiderült, Gesztesi halálát szívinfarktus okozta.
Videólejátszó

AKTUÁLIS:

Főoldal