Hátborzongató, amit 2022-re jósolt Baba Vanga, a vak jósnő! Sajnos Nem az orosz-ukrán háború lesz a legrosszabb: - Libabőrösek lettünk, annyira PONTOS, amit eddig mondott!!


Baba Vanga jóslata szerint 2022-ben a világra kataklizmák és katasztrófák várnak, de megtalálják a rák gyógymódját. Napvilágra kerültek a híres vak tisztánlátó 2022-re vonatkozó jóslatai, miután még életében megjövendölte szeptember 11-ét és a Brexitet annak ellenére, hogy 1996-ban meghalt.Baba Vangát, valódi nevén Vangelia Gushterovát furcsa jóslatai miatt a “Balkán Nostradamusának” is becézték.
12 éves korában vesztette el a látását, és azt állította, hogy ugyanakkor tudatosult benne, hogy egy nagyon ritka ajándékot kapott Istentől, a jövőbelátás képességét. Azt jósolta, hogy a világ 5079-ben véget ér, és állítólag az addig tartó eseményeket jövendölte meg. Előre tudott a Szovjetunió felbomlásáról, a 2001 szeptember 11-i támadásról, Diana hercegnő haláláról és a csernobili katasztrófáról, és állítólag jóslatai 85%-ban igaznak bizonyultak.Közvetlenül halála előtt, 85 éves korában, 1996-ban azt mondta, hogy 2022 lesz az az év, amikor megtalálják a rák gyógymódját.
Baba Vanga azt állította, hogy “A 21. század elején az emberiség megszabadul a ráktól.” ”Eljön az a nap, amikor a rákot vasláncok kötik meg. ”De a dolgok nem néznek ki jól Donald Trump elnök számára, amikor elhagyja a Fehér Házat, mivel Baba Vanga szerint nyilvánvalóan egy “titokzatos betegségben” szenved. Azt állította, hogy a 45. elnök a rejtélyes betegség következtében megsüketül és agytraumát okoz neki.Vad jóslataiban azt is állította, hogy Európa gazdasága el fog esni, a saját országában valaki merényletet követ el Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen, és az iszlám szélsőségesek Európában támadást indítanak.
Állítólag azt jósolta, hogy “A szélsőségesek vegyifegyver-arzenált fognak használni az európaiak ellen.” Baba Vanga hozzátette: “A világ sok kataklizmától és nagy katasztrófáktól fog szenvedni.” “Az emberek tudatossága megváltozik.” “Nehéz idők jönnek. Az embereket megosztja a hitük.” “Pusztító eseményeknek lehetünk tanúi, amelyek megváltoztatják az emberiség végzetét és sorsát.” Úgy tűnik, hogy a bolgár jövendőmondónak volt néhány szórakoztató jóslata is, példul azt mondta, hogy a benzingyártás leállításakor a vonatok a napfényt felhasználva “repülnek”. Hozzátette: “A benzintermelés leáll, és a Föld megpihen”. A legfurcsább jóslata azonban az, hogy 2022-ben egy sárkány veszi át a bolygót. Állítólag azt mondta:
“Egy erős sárkány ragadja meg az emberiséget.” “A három óriás egyesül. Néhány embernek vörös pénze lesz.” “Látom a 100-as, 5-ös számokat és sok nullát.” Úgy tűnik, hogy a szavait nem szabad túlságosan szó szerint érteni. Jóslatainak magyarázói azt feltételezik, hogy a “sárkány” Kínát jelenti. A három óriás Oroszország, India és Kína lehet, a pénz pedig a 100 jüanos és az 5000 rubeles bankjegy, amelyek egyaránt vörös színűek. A néhai jósnő úgy gondolta, hogy a következő 200 évben kapcsolatba lépünk a földönkívüliekkel. Azt jósolta, hogy “Felfedezik az életet a kozmoszban, és hirtelen kiderül, hogyan jelent meg először az élet a Földön,” hozzátéve: “az emberek kapcsolatba lépnek más világokból származó szellemi testvéreikkel”. Csak az idő fogja megmondani, hogy Babának igaza volt-e.

AKTUÁLIS:

Főoldal