MOST ÉRKEZETT: RENDKÍVÜLI LAKOSSÁGI FIGYELMEZTETÉS! FONTOS FIGYELMEZTETÉST ADOTT KI A HONVÉDSÉG A TELJES MAGYAR LAKOSSÁGNAK!! 2022.04.11 TŐL HÉTFŐTŐL EZ MINDENKIT ÉRINT!


Lövések az erőműben! Épületharcászati gyakorlatot végez a magyar honvédség április 12-én, kedden 8-17 óráig a Bánhidai Erőmű területén. Az MH 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezred tájékoztatása szerint nagy hanghatással járó feladatokat hajtanak végre, amit a lakosság is tapasztalni fog.
A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát – szerepel a közleményben. A lakosság megértését és türelmét köszönjük! Fontos: felhívást intézett a magyar honvédség a lakossághoz! A magyar hadsereg közösségi oldalán tették közzé. A Magyar Honvédség arra kéri a magyar polgárokat, hogy senki ne osszon meg semmit a magyar csapatok mozgásáról. „Bármit is tudsz a magyar csapatokról, ne beszélj!” – olvasható Magyar Honvédség közösségi oldalán.
Arra kérték a lakosságot, hogy semmilyen információt ne osszanak meg, semmilyen közösségi oldalon, se egyéb kommunikációs módon és eszközön.

AKTUÁLIS:

Főoldal