MEGÁLL AZ ÉSZ! Az orvosok döbbenten rohantak be a kórterembe, miután a kétségbeesett magyar anyuka EZT tette haldokló babájával: (Fotók)!



Ezt senki nem gondolta volna! Akár hiszünk a csodákban, akár nem, Bella története egy csodálatos esemény! Még csak 14 hónapos volt, amikor nagyon beteg lett, és gépekre kellett helyezni, hogy életben maradjon. Eleinte még csak a haját veszítette el, ekkor az orvosok asztmára gyanakodtak.
De később kiderült, hogy sokkal komolyabb dologról van szó, egy olyan betegségről, ami a sejteket támadja meg és végül a szervek leállásához vezet. Az orvosok foglalkoztak egy hasonló esettel a kórházban korábban, így elkezdtek H-vitamint fecskendezni Bella testébe. De ez is csak nagyon ritkán segít.
Megpróbálták Bellát levenni a gépről, de még mindig nem volt képes egyedül lélegezni. A családot felkérték, hogy vegyenek búcsút a gyermeküktől még idejében. Az egész rokonság egybegyűlt a kórházban, az anyuka egy utolsó csókot nyomott a kislánya homlokára.
30 perccel később, az orvosok arra rohantak be, hogy Bella sír. „Éreztem, hogy az ujjai elgyengülnek, majd a keze visszaesik az ágyra” – mondja az anyuka, - „de aztán elkezdett magától mozogni és a rákötött gépek sípolni.”
Az orvosok arra értek be, hogy Bella oxigén szintje normalizálódott és elkezdett egyedül lélegezni. Ma már egy egészséges, boldog kislány. Az orvosok is ámultak a csodán!

AKTUÁLIS:

Főoldal