MA este érkezik a szuperhold! Hatalmas energiája miatt megállíthatatlan SORSFORDÍTÓ változások jönnek! ÚJ fejezet nyílik mindenki életében! ILYEN pozitív változásokat hoz az életedbe: Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg, skorpió-nyilas, bak, vízöntő, halak FIGYELEM!


Új fejezet nyílik mindenki életében: Április 15 -én érkezik a szuperhold Tiszta lappal indulhatunk. A szuperhold ereje arra fog emlékeztetni minket, hogy lépjünk kapcsolatba a fényes oldalunkkal és használjuk ki a hold mágneses erejét. Hangolódjunk az intuíciónkra és szabaduljunk meg attól, ami visszatart minket. Az életünk egy új fejezete nyílik meg most. Az Áprilisi szuperhold új energiahullámra nyit kaput . Az energia aktivál és feltölt minket, együtt rezeg majd velünk és felkészít minket arra, hogy egy új ciklusba lépjünk. Ez az energiahullám magasabb rezgésű lesz, mint amivel eddig találkoztunk.
Segít új lehetőségeket ébreszteni és egy magasabb tudatosság felé vezet majd minket. Holnapi horoszkóp 2022. április 16.: Telihold van! Legyünk figyelmesek! Mérleg jegyében lesz telihold szombaton. A telihold mindenkor feszültségeket, összeütközéseket jelez. A higgadtság, a türelem, a diplomácia ugyanakkor nagyon sokat segíthet a viták elkerülésében. A napi horoszkóp szerint erre érdemes törekedni!
Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Szombaton telihold van a Mérleg jegyében. Neked időnként nehéz kiengedni a kezedből az irányítást, és főleg akkor adódhatnak viták, ha a párod sem hajlandó elmozdulni a saját álláspontjáról. Ennek a teliholdnak a tanulsága: legyél rugalmasabbés javítsd ki a problémákat azonnal, amikor előjönnek. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
A saját magadba és a másikba vetett hited megerősödik szombaton, és a nehézségekben is meglátod a jót, a lehetőséget – ez a Mérleg telihold ajándéka. Figyelj a párodra, a családra. Most sok szeretettel veszitek egymást körbe… Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Végre jókedvű és mosolygós vagy: meglátod a szépet és a jót is a környezetedben. Valóban nem is lehet okod a panaszra. Mert ami neked panasz, az másokban esetleg éppen irigységet keltő. Értékeld át a minél előbb a helyzetedet! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb! A bolygók felerősítik a szerelmi szenvedélyt, de nemcsak erről, hanem az intimitásról, mélyen megélt, gyengéd érzésekről is gondoskodnak. Van 4 csillagjegy, aki áprilisban igazán közel kerülhet a párjához, vagy ha szingli, találkozhat a lelki társával.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
A Mérleg jegyében lesz telihold szombaton, s számodra csodálatos lehetőséget kínál, hogy meggyógyítsd a szívedet, megerősítsd a párkapcsolatodat. Végre lesz időtök egymásra! A húsvéti hosszúhétvége a nagy beszélgetések, romantikus esték ideje. Minden adott a boldogsághoz. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)
A párod valamilyen különleges meglepetéssel állhat elő szombaton. Legyél olyan spontán is nyitott, mint általában, és ne állj ellent a javaslatának. Senkinek sem hiányzik, hogy veszekedéssel teljen a húsvéti hétvége, igaz? Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
A magánéleted igencsak mozgalmas lesz szombaton, de nemcsak örömöt tartogat a mai nap, hanem sajnos számos vitát, feszültséget is. Ezeket elkerülheted, ha lemondasz az irányításról. Most épp akkor találhatod meg a boldogságot, ha engeded sodortatni magad az árral. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)
A Mérleg teliholdnak köszönhetően megmutathatod a személyiséged rejtett oldalát. Kreatív képességeid kibontakoznak, és kivirágzik a lelkedben a szerelem. Csodálatos nap vár rád! Persze feszültségek adódhatnak, de kedvességgel fel tudod ezt oldani. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)
Véget érnek lassan azok a rossz hangulatok, amelyek eddig gyötörtek téged. Szombaton még egy különleges kalandban is részed lehet, amit leginkább a pozitív életszemléletednek és az ebből fakadó kisugárzásodnak köszönhetsz. Élj vele! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)
A Mérleg telihold segít megjavítani a barátokkal való kapcsolatot. Ráébredhetsz, mi az, amit változtatnod kell a kommunikációdon. Te alapvetően nagyon jóhiszemű ember vagy, ugyanakkor heves természet, fontos, hogy megtanulj uralkodni az indulatokon. Szombaton nem lesz könnyű… Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)
Optimizmus, remény, bizakodás – ez jellemzi a szombati napodat. Igazán szépen alakul a húsvéti hosszú hétvége, és talán váratlan látogatóknak is örülhetsz majd. Ha még keresed a társadat, akkor romantikus kalandban is részed lehet.
Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)
Új oldaláról mutatkozhat meg előtted a másik, és ez a változás nagyon is tetszik neked… Kiváló nap a szombat a romantikára, az együttlétre, a közös programokra. Hívhatsz vendégeket, vagy menj te társaságba! Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Halak horoszkóp (02.19-03.20.)
Romantikus és érzelmes nap a szombat, felerősödik a szentimentalizmusra való hajlamod. De nincs is ezzel semmi baj, ha kicsit ábrándosabb hangulatban vagy! Most az egyszer hagyhatod a nehezebb feladatokat másokra. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

AKTUÁLIS:

Főoldal