KIDERÜLT a szomorú az igazság! Sajnos valójában Ezért halt meg Cristiano Ronaldo kisfia! Felfoghatatlan, ami a csöppséggel történt: - Nyugodjon Békében!


A Manchester United és a portugál labdarúgó-válogatott játékosa, Cristiano Ronaldo hétfő este rendkívül szomorú hírről számolt be a közösségi oldalain: menyasszonyával, Georgina Rodríguezzel várt közös ikerpárjuk közül kisfia a szülés után életét vesztette. Cristiano és Georgina tavaly októberben számolt be az örömhírről, hogy ikreket várnak, egy lány- és egy fiúgyermeket.
MA ESTE AZONBAN A 37 ÉVES JÁTÉKOS KÖZÖSSÉGI OLDALAIN KÖZÖLTE, HOGY CSAK KISLÁNYUK ÉLTE TÚL A SZÜLÉST. „Legmélyebb fájdalmunkkal tudatjuk, hogy a kisfiunk életét vesztette. Nincs ennél nagyobb fájdalom szülőként, csak a kislányunk születése ad erőt, reményt és boldogságot az élethez ezekben a pillanatokban. Szeretnénk megköszönni az orvosoknak és a nővéreknek a szakszerű ellátást és a támogatást, ők minden tőlük telhetőt megtettek.
Mindnyájunkat letaglózott ez a veszteség, szívélyesen kérjük a magánéletünk tiszteletben tartását és védelmét ebben a nagyon nehéz időszakban” “– írta Ronaldo. Ronaldo és Rodriguez már négy gyermek szülei voltak Ronaldo és Rodriguez 2016 óta járnak együtt, amikor a Gucci üzletben találkoztak, ahol eladói asszisztensként dolgozott. Kapcsolatuk korai napjait felidézve Rodriguez korábban az olasz Elle magazinnak elárulta:
„Napokkal később újra láttuk egymást egy másik márka rendezvényén. „Ekkor a munkahelyemen kívül, nyugodt légkörben beszélgethettünk. Szerelem volt első látásra mindkettő számára. Az évek során azt pletykálták, hogy eljegyezték egymást, de a nő 2019-ben tagadta a találgatást. Valószínű, hogy komplikációk léptek fel az ikerpár világrajövetele közben,és ez okozta a kisfú halálát! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal