FIGYELMEZTET AZ OMSZ: Anyák napján jön a pokoli változás az időjárásban, aminek senki sem fog örülni! EZEK a megyék nagy veszélyben vannak:



Szombaton még csodás időnk lesz, aztán Anyák napján jön a nagy változás. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint péntek éjszaka jobbára derült vagy gyengén felhős lesz az ég. Csapadék nem valószínű. Az északi, északkeleti szél többnyire mérsékelt marad.
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3, 9 fok között valószínű, de a fagyzugos helyeken -1, +2, a városokban, vízpartokon 10, 11 fok is lehet. Szombaton gomolyfelhős, napos idő várható, a legtöbb gomoly a déli órákban képződik. Csapadék nem valószínű. A keleti, északkeleti szél napközben időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 22 fok között alakul.
Vasárnap, Anyák napján egyre több és vastagabb fátyolfelhő érkezik, emellett gomolyfelhők is képződnek, és elsősorban a nyugati és déli megyékben alakulhatnak ki elszórtan záporok, zivatarok. A keleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 23 fok között alakul. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal