Ennek a 255 kilós vidéki magyar nőnek gyereke született. Nem fogod elhinni, hogy hány kilós és mekkora a baba!! Még a 30 éves tapasztalattal bíró szülészorvos sem látott még ILYET!!Mindenki tudja, hogy mekkora port kavar, amikor egy új világrekord születik. Úgy döntöttünk, hogy a mai napon mutatni fogunk nektek egy ilyen megdöntő rekordot. Nézzétek meg figyelmesen ezt a gyereket. Mit gondolsz, hány hónapos lehet ez a kisbaba?
Biztosan azt gondoltad, hogy körülbelül 5-6 hónapos, de tévesen gondolod. Ez egy újszülött kisbaba, akinek súlya meghaladta a 18 kg-ot! Még a császármetszést végző orvos is megdöbbent, amikor meglátta, mert először azt hitte, hogy biztosan hármas ikrek lesznek. “Azt gondoltam, hogy 2-3 gyereket fogunk világra hozni, de csak egy gyerek született. Egy testesebb kisbaba! Valószínű, hogy rögbi játékos lesz” – mesélte az orvos. A gyerek súlya nem véletlen, hiszen az édesanya testsúlya is 255 kilogramm.
Az orvosok császármetszést végeztek, hogy enyhítsék a szülés fájdalmait, mert másképp nagy megpróbáltatás lett volna. Jelenleg ez a legnehezebb újszülött a világon. Megdöntötte a korábbi rekordot, a gyereket, aki 1839-ben 17,6 kilogrammal született Dél-Afrikában. Az édesanya egy érmét is kapott az új rekord miatt. De van ennél valami, ami sokkal fontosabb: a gyereke, aki teljesen egészséges!

AKTUÁLIS:

Főoldal