EDDIG IS KEDVELTÜK SANDRA BULLOCK SZÍNÉSZNŐT, DE AMIT MA TETT AZZAL NINCS EMBER, AKIBŐL NE VÁLTANA KI KÖNNYEKET!Tudjuk sokan,hogy a művésznőnek nem született saját gyermeke,viszont örökbefogadott 2010-ben egy kisfiút,majd 2015-ben egy tündéri kislányt is. Ma ünnepli 57.születésnapját,amikor szívhez szóló bejelentést tett. A következő sorokat tette közzé: "Nem tagadom korom,57 éves lettem.
Van két tündéri gyermekem,de ma úgy éreztem tennem kell még a jövő nemzedékéért!Döntöttem! Nincs nagyobb vágyam,mint árva gyerekeken segíteni. Elhatároztam,hogy minden szabadidőmben árvaházakat látogatok és támogatom az ott élő gyermekeket. Nemcsak pénzzel,hisz az kevés. Szeretnék nekik kellemes élményeket szerezni,kirándulni,programokat szervezni ....egyszerűen csak törődni minél több tündérrel..
Úgy érzem ez az küldetésem a Földön a színészkedés mellet. Köszönöm Istennek,hogy megmutatta nekem ezt az utat és nem szégyellek elgyengülni,most nagyon boldognak érzem magam!" Ha TE is úgy érzed a Művésznő elhatározása mélységesen emberi,úgy kérünk oszd meg a hírt ismerőseiddel is!

AKTUÁLIS:

Főoldal