Nem találjuk a szavakat! Ebben a pillanatban jött a szomorú hír! Meghalt a magyar sportlegenda, milliók kedvence! Felfoghatatlan, hogy pont Ő ment el: - Nyugodjon Békében!



A szomorú hírt a Magyar Kézilabda Szövetség hétfőn tette közzé a honlapján. Elhunyt idősebb Nádori Pál labdarúgóként kezdte pályafutását, több élvonalbeli csapatban is játszott, majd nagy- és kispályás kézilabdában is válogatott volt, 1953-ban pedig bajnok lett a Bp. Dózsával – írja a Blikk az MTI alapján.
Edzőként a Bp. Spartacus női csapatánál 1954 és 1974 között dolgozott, hétszer volt a csapattal magyar bajnok, két alkalommal Magyar Kupa-győztes, a Bajnokcsapatok Európa Kupájában pedig 1965-ben fináléba, 1966-ban elődöntőbe vezette az együttest. Idősebb Nádori Pál később a Spartacus utánpótlásában dolgozott, de a BHG-t és a Postás SE-t is edzette.
A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) 2016-ban legmagasabb kitüntetését, a Török Bódog-életműdíjat adományozta számára. Idősebb Nádori Pált az MKSZ saját halottjának tekinti.

AKTUÁLIS:

Főoldal