DRÁMA!! Hatszor küldték haza a 43 éves veresegyházi édesanyát ebből a kórházból.. Hetedjére sajnos megtörtént az elképzelhetetlen: - MI folyik itt emberek??!


Hatszor vitte mentő a kórházba az utolsó hónapokban, de mindig hazaküldtek egy 43 éves rákos veresegyházi nőt a családjához. Az indoklás mindig az volt, hogy nincs hely kórházban a sok beteg és az orvosok hiánya miatt. Erről a nő férje beszélt az RTL Híradónak.
A nő januárban az otthonában halt meg. Anitánál először 2016-ban diagnosztizáltak mellrákot, a betegsége 2021-ben újult ki. Tavaly február végén ájultan talált rá a férje otthon, azonnal kórházba vitték. De nem sokáig maradhatott bent, miután elkezdték kiüríteni a kórházakat a járvány miatt. A nő ezt követően sugárterápiára járt, jobban lett, de tavaly novemberben megint romlott az állapota és egy vidéki kórházba szállították a mentők. Reggel 9 órától estig a folyosón feküdt, azt mondták neki, hogy annyi a covidos beteg, hogy nem tudják sehova tenni – nyilatkozta férje a Híradónak.
Anitát hazavitték, majd pár héttel később vissza a kórházba. Azonban újabb kiürítés miatt mentővel ismét hazavitték őt. A férje szerint az utolsó hónapokban ez a folyamat hatszor játszódott le. Ezt nézték végig a gyerekeim hétről-hétre, hogy anyát elviszik a mentők – mondta a férje, aki szerint nem biztos, hogy felesége normál körülmények között életben maradt volna, de úgy érzi, hogy nem kapott alapos, méltó ellátást. A férfi egyedül neveli az 5 éves lányát és a 7 éves fiát, dolgozni egyelőre nem tud. A címlapkép illusztráció!

AKTUÁLIS:

Főoldal